Düşünce gücüyle tedavi

Düşünce gücüyle tedavi - 05/08 16:55

düşünce gücüyle tedavi
2024-05-08
Düşünce gücüyle tedavi

Düşünce Gücüyle Tedavi adlı kitabıyla milyonlarca insanı zihinsel esaretten kurtaran kişisel gelişimin efsanevi isimlerinden Louise Hay ile kayıp ve yas konusunun en ünlü uzmanlarından David Kessler’ı bir araya getiren Kalp Gücüyle Tedavi, yaşadığımız kayıp ve travmaların ardından nasıl şifa bulabileceğimiz konusuna ışık tutuyor.

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran "Düşünce Gücüyle Tedavi" kitabının yazarı Louise Hay ile kayıp ve yas konusunun en ünlü uzmanlarından David Kessler’ı bir araya getiren Kalp Gücüyle Tedavi, yaşadığımız kayıp ve travmaların ardından nasıl şifa bulabileceğimiz konusuna ışık tutuyor.

Rehber kitap

Yas tedavi edilecek bir hastalık değil, yaşamın doğal bir parçasıdır. Ruh için kayıp diye bir şey yoktur; sadece her hikâyenin bir başı ve bir sonu vardır. Ama sevgi sonsuzdur. Düşünce Gücüyle Tedavi adlı kitabıyla milyonlarca insanı zihinsel esaretten kurtaran kişisel gelişimin efsanevi isimlerinden Louise Hay ile kayıp ve yas konusunun en ünlü uzmanlarından David Kessler’ı bir araya getiren bu kitap, yaşadığımız kayıp ve travmaların ardından nasıl şifa bulabileceğimiz konusunda önemli bir rehber.

Düşüncenin gücü

Louise ve David, kalp kırıklığıyla biten bir ilişkinin, boşanmayla sona eren bir evliliğin ya da sevdiklerimizin ölümünün ardından hissettiğimiz duygu ve düşüncelere ışık tutuyor. Louise’in düşüncenin gücü konusundaki öğreti ve telkinlerini David’in “ölüm ve yas” konusundaki onlarca yıllık deneyimiyle birleştiren bu eşsiz kitap, yepyeni bir düşünce şeklinin kapılarını aralayarak yaşamınıza sevgi ve mutluluk getirecek.

düşünce gücüyle tedavi
 Türkiye'den Almanya ve Avusturya'ya tepki! - Son Dakika Haberler}

Türkiye'den Almanya ve Avusturya'ya tepki! - Son Dakika Haberler

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Almanya ve Avusturya'da siyasi liderlerin seçim kampanyalarını Türkiye karşıtlığı ve Türkiye'nin AB'ye üyelik sürecini engelleme temelleri üzerine kurmalarının esef ve ibretle izlendiği vurgulandı.Açıklamada, Türkiye'nin anılan ülke siyasetçilerinin "miyop bakı...

Read More »