AKMEK’ten kopamıyorlar - Akdeniz Haberleri

AKMEK’ten kopamıyorlar - Akdeniz Haberleri - 05/02 12:48

akmek’ten kopamıyorlar - akdeniz haberleri
2024-05-02
AKMEK’ten kopamıyorlar - Akdeniz Haberleri
Antalya Kepez Belediyesi Meslek Eğitim Kursları, (AKMEK) yaz sezonunda da kadınların isteği üzerine dikiş kurslarını devam ettirdi. Yaşları 7-17 arasındaki öğrencilerin yaz tatilini değerlendirmeleri için başlatılan yaz kurslarında, yoğun istekte bulunan yetişkin kadınlar için de dikiş-nakış kursları veriliyor.

DİKİŞ ÖĞRENİYORLAR
Öğrenciler bilgi teknolojileri, yabancı dil, özgüven sağlayıcı drama, diksiyon gibi eğitimler alırken, Sakarya Bulvarı'ndaki AKMEK merkezinde, kadınlar el becerilerini geliştiriyor. Çoğunluğu normal eğitim sezonundaki kurslardan yararlanmış olan kadınlar, yaz aylarında da bu becerilerini geliştirmek için eğimlerin devam ettirilmesini talep etti. Kursiyerler, çocukları başta olmak üzere aile, akraba ve komşularının bu konudaki ihtiyaçlarına da cevap vermeye başladı. Kimi kursiyer çocuğunun nişanı- düğünü için gerek duyduğu elbisesini AKMEK'te tasarlayıp dikerken, kimi kursiyer de iyi bir terzi olmak için kendini geliştirmeye çalışıyor.
akmek’ten kopamıyorlar - akdeniz haberleri
 Fuar alanında ihale sorunu - Ankara Başkent Haberleri}

Fuar alanında ihale sorunu - Ankara Başkent Haberleri

Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, ANKESOB, Ankara Ticaret Borsası ve Akyurt Belediyesi tarafından başkente yapılması planlanan fuar alanı ile ilgili kriz geçtiğimiz günlerde çözülmüştü. Proje ortakları temmuz ayında Ulaştırma, Deniz...

Read More »