Amazon, Prime Day 2022 için tam zamanında 120 $ değerinde tatlı bir Prime avantajı ekliyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri



Amazon’un son derece popüler Prime hizmetinin bir dakikadan fazla bir süredir üyesiyseniz, zaten ayda 14,99 ABD doları veya yılda 139 ABD doları, büyük (ve sürekli genişleyen) bir katil avantajlar listesine iyi harcanan para olduğunu zaten biliyorsunuzdur.

Milyonlarca öğenin ülke çapında inanılmaz hızlı teslimatından reklamsız müzik akışına, (kısmi) Prime Video erişimine, tam çözünürlükte sınırsız fotoğraf depolamaya, e-kitaplara ve dergilere, tüm yıl boyunca her türden özel fırsatlara kadar her şeyden bahsediyoruz. popüler ürünler ve bugünden itibaren, ücretsiz yemek teslimatı (yukarıda belirtilen aylık veya yıllık ücrete eklenir).

Bu doğru, Amazon Prime, 12 aylık ücretsiz Grubhub+ aboneliği şeklinde bir destek daha alıyor ve inanılmaz derecede yeterli, bu son derece tatlı teklif, ikinci hizmetin hem yeni hem de mevcut üyeleri için iyidir.

Grubhub+, normalde ayda 9.99 dolara mal olan 0 ABD doları teslimat ücretiyle sınırsız yemek siparişini (12 ABD doları ve üzeri) kapsar, bu da Prime abonelerinin burada yaklaşık 120 dolar tasarruf etmeyi düşündüğü anlamına gelir… çok indirimli fiyatlarla.

Doğal olarak, Amazon ve Chicago merkezli gıda dağıtım şirketi arasındaki bu yüksek profilli ortaklığın duyurusu, dikkatli bir şekilde planlanandan hemen önce gelmek üzere planlandı. 2022 Prime Day festivali, Prime üyelerine özel fırsatlar ve indirimler.

Ayrıca bugün piyasaya sürülecek olan ve merakla beklenen fantastik TV dizisi “The Lord of the Rings: The Rings of Power”ın “daha önce hiç görülmemiş” 60 saniyelik ön gösterimine 48 saat önceden erişim de sunuluyor. Eylül.

Telefonun müzik çaları çekiciliğini mi kaybetti? Chord's Mojo 2'ye ihtiyacı var - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Telefonun müzik çaları çekiciliğini mi kaybetti? Chord's Mojo 2'ye ihtiyacı var - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Telefonunuzun içinde bir Dijital-Analog dönüştürücü (DAC) var, ancak ses performansı konusunda ciddiyseniz, onu harici bir DAC ve amplifikatör ile değiştirmek isteyeceksiniz. Chord Mojo 2, 2016’da piyasaya sürülen orijinal Chord Mojo DAC’nin yerini alıyor ve güncellenmiş dahili parçalar, daha fazla özellik, daha iyi pil ömrü ve daha pek çok şeyle geliyor.

Read More »
OSOM'un yeni 5G OV1 render'ı, ilk görüntüdeki gerçekçi olmayan küçük çerçeveyi düzeltiyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

OSOM'un yeni 5G OV1 render'ı, ilk görüntüdeki gerçekçi olmayan küçük çerçeveyi düzeltiyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Essential Phone’un arkasındaki ekip tarafından geliştirilen yeni Android telefon OSOM OV1’den bahsediyorduk. Yeni el cihazı gizliliğe odaklanıyor ve halka açık bir şarj bağlantı noktasına takıldığında telefonunuz üzerinden veri toplanmasını önleyecek özel bir “Güvenli Veri Kablosu” ile birlikte gönderilecek. OSOM, dördüncü çeyrekte telefon piyasaya çıkmadan önce bile kabloyu ayrı bir aksesuar olarak sunmayı planlıyor.

Read More »

Avustralya'da Kanatlı Yemek Dağıtım Uçağı Elektrik Hatlarına Çarptı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Teslim edilen yiyeceklerin kapınıza kadar sıcak kalması her zaman güzeldir, ancak Avustralya’da bir drone çok ileri gitmiş olabilir. Bir bir iştiraki olan Wing tarafından işletilen insansız teslimat aracı Alfabe (Google’ın ebeveyni)indi güç Brisbane’de çizgiler ve kendini kızarttı 11.000 volt elektrik. Sonuç olarak, 2 binden fazla ev ve işyeri Perşembe günü kısa süreliğine hava karardı. Yaş ve ABC Haber Avustralya.

Read More »

Microsoft'un 4G LTE'ye sahip çok ince Surface Pro X devi şu anda çok düşük bir fiyata satışta - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

İlk neslin piyasaya sürülmesinden yaklaşık üç buçuk yıl sonra, Microsoft’un Surface Pro X deneyinin büyük ölçüde başarısız olduğu sonucuna varmak muhtemelen güvenlidir. Ancak OG SQ1 destekli 13 inçlik ekran ve 2020’deki SQ2 devamı hiçbir zaman çok geniş bir kitleyle bağlantı kuramadı diye, bu, 2023’te doğru fiyata… bir satın alma düşünmemeniz gerektiği anlamına gelmez.

Read More »
League of Legends'ın kendi Coca-Cola tadı var, hemen edinin - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

League of Legends'ın kendi Coca-Cola tadı var, hemen edinin - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

efsaneler Ligi şüphesiz şu anda en tanınan çok oyunculu oyunlardan biridir. Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli şampiyon kadrosundan topluluk katılımına kadar, League of Legends’ın benzersiz içerik veya ürünler üretmek için sık sık diğer büyük markalarla iş birliği yapması şaşırtıcı değil. Bu sefer Riot’un hit oyunu, sınırlı sayıda üretilen bir lezzet için herkesin favori gazoz markası Coca-Cola ile iş birliği yapıyor. League’den ilham alan gizemli içeceği henüz bitmemişken yudumlamakla kalmaz, aynı zamanda harika ödüller için de kullanabilirsiniz.

Read More »
Mortal Kombat 1'de Havik'in kilidi nasıl açılır - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Mortal Kombat 1'de Havik'in kilidi nasıl açılır - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Mortal Kombat 1’de Havik’in kilidini nasıl açarsınız? Geçmiş Mortal Kombat oyunlarından geri dönen en şaşırtıcı karakterlerden biri olan Havik, ilk olarak Mortal Kombat Deception’da ortaya çıktı ve bu oyunun hikaye modunda çoğunlukla küçük bir rol oynadı. Benzersiz dövüş stili, düşmanlarını sopayla öldüresiye dövmek için vücudunun çeşitli kısımlarını silah olarak kullanmasına olanak tanıyor.

Read More »

Harika bir Amazon fırsatı, egzersiz için en iyi kulaklık olan Beats Fit Pro'da %20 tasarruf etmenizi sağlar - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Tatil alışveriş çılgınlığı birkaç hafta uzakta olabilir, ancak Amazon şimdiden egzersiz yapmak için en iyi kulaklıkları – Beats Fit Pro – %20’lik tatlı bir indirimle karşı konulmaz bir fiyata almanızı sağlıyor. Dolayısıyla, bütçenizi zorlamadan spor salonunda en sevdiğiniz reçelleri pompalamanın yollarını arıyorsanız, Amazon’a gitmenizi ve fırsatınız varken bu tomurcukları almanızı öneririz. 199,95 $’lık MSRP’si ile Beats Fit Pro şüphesiz spor salonu tutkunları için en ucuz kulaklıklar. Ancak %20 indirimle çok daha cazip geliyorlar. Bu arada indirim farklı renkler için geçerli olduğundan, tasarruf etme şansından vazgeçmenize gerek kalmadan ruh halinize ve tarzınıza uygun boyayı seçebilirsiniz. Bu kulaklıkların %20 indirimde bile hoşunuza gitmemesi durumunda, kablosuz kulaklıklarla ilgili erken Black Friday fırsatlarına göz atmanızı öneririz.

Read More »

Nvidia'nın Grace Hopper GH200'ü 1 ExaFLOPS Jüpiter Süper Bilgisayarına Güç Veriyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Nvidia söz konusu yapay zeka (AI) ve yüksek performanslı bilgi işlem (HPC) için kendi Arm tabanlı CPU ve Hopper tabanlı GPU’sunu içeren Grace Hopper GH200 süper çipinin, Almanya’daki Forschungszentrum Jülich tesisinde barındırılan Avrupa’nın ilk ExaFLOPS süper bilgisayarı Jüpiter’e güç verdiğini söyledi. Makinenin hem simülasyonlar hem de yapay zeka iş yükleri için kullanılabilmesi, onu bugün kurulu süper bilgisayarların büyük çoğunluğundan ayırıyor. Ayrıca Nvidia, GH200’ün dünya çapında 40 süper bilgisayara güç verdiğini ve bunların toplam performansının 200 ‘AI’ ExaFLOPS civarında olduğunu söyledi.

Read More »

Other Articles