Google Çalışma Alanı nedir? † Dijital Trendler - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Google Çalışma Alanı nedir? † Dijital Trendler - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Google Workspace kullanıcıları için Google’ın ücretsiz uygulamalarına gelen yeni özellikleri gördünüz mü? Ya da internette gezinirken “Google Workspace” terimini görmüşsünüzdür. Google Çalışma Alanı nedir? Kim kullanabilir? Neler dahil? Hepsini ortaya çıkarmak için buradayız.

Google Workspace hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

Google Çalışma Alanı nedir?

Bir zamanlar G Suite ve ondan önce, Etki Alanınız için Gmail olarak bilinen hizmet, artık Google Workspace olarak adlandırılıyor. Bu, büyük veya küçük işletmeniz için üretkenlik uygulamaları, ortak çalışma araçları ve bulut depolamayı tek bir pakette sunan, Google’a ait bir hizmettir.

Google Workspace’e neler dahildir?

Google/Google Çalışma Alanı

Google Workspace, sizin ve ekibinizin birlikte kolayca çalışmasına yardımcı olacak uygulamalar içerir. Şu anda 14 uygulama var: Gmail, Takvim, Meet, Drive, Chat, Dokümanlar, E-Tablolar, Slaytlar, Sites, Forms, Keep, Jamboard, Apps Komut Dosyası ve Bulut Arama.

Güvenlik ve yönetim araçlarını Yönetici, Uç Nokta, Kasa ve Work Insights’ı da kullanabilirsiniz.

Google Workspace’in Google’ın ücretsiz uygulamalarından farkı nedir?

Aşağıda göreceğiniz gibi, Workspace planları, Google’ın ücretsiz uygulamalarında bulamayacağınız ek özellikler içerir. Ayrıca şirketinizin etki alanıyla %99,9 çalışma süresi garantili özel, güvenli e-posta da kurabilirsiniz.

Ayrıca, işletme düzeyinde uygulama özelliklerine, telefon veya e-posta yoluyla 7/24 destek, ekstra depolama, Microsoft Outlook entegrasyonu, iki adımlı kimlik doğrulama ve tek oturum açma (SSO) erişiminiz vardır.

Google Workspace’in maliyeti nedir?

Google Workspace planları.

dördünden birini seçebilirsiniz Google Workspace planları şirketinizin büyüklüğüne, ihtiyaçlarına ve bütçesine bağlı olarak. Her plan, ekibinize uygun olup olmadığını görmek için 14 günlük ücretsiz deneme ile birlikte gelir.

Her plan için maliyetlerin ve özelliklerin bir özeti:

  • İş Başlangıç (Kullanıcı başına aylık 6 ABD doları): Özel e-posta, 100 katılımcı için görüntülü toplantılar, kullanıcı başına 30 GB bulut depolama alanı ve standart destek.
  • İş Standardı (Kullanıcı başına aylık 12 ABD doları): Özel e-posta, kayıtlarla 150 katılımcı için görüntülü toplantılar, kullanıcı başına 2 TB bulut depolama alanı ve isteğe bağlı yükseltme ile standart destek.
  • İş Artı (Kullanıcı başına aylık 18 ABD doları): Tutma özelliğine sahip özel e-posta, kayıtlar ve katılım takibi ile 500 katılımcı için görüntülü toplantılar, kullanıcı başına 5 TB bulut depolama alanı, isteğe bağlı yükseltme ile standart destek ve gelişmiş güvenlik ve yönetim araçları.
  • Girişim (fiyatlandırma için iletişim): Tutma ve şifrelemeye sahip özel e-posta, kayıt, katılım takibi, gürültü iptali, kullanıcı başına istenen bulut depolama alanı, gelişmiş destek ve gelişmiş güvenlik ve yönetim araçları ile 500 katılımcı için görüntülü toplantılar.

İş planları 300 veya daha az çalışanı olan şirketler için uygundur, Kurumsal plan ise daha büyük işletmeler için tasarlanmıştır.

Google Workspace’e nasıl kaydolursunuz?

Google Workspace Ana Ekranı.
Google/Google Çalışma Alanı

İş planı için 14 günlük ücretsiz deneme sürümünüzü başlatmaya hazırsanız, şu adresi ziyaret edin: Google Workspace web sitesi ve seçin Başlamak† Alternatif olarak, seçebilirsiniz Başlamak yukarıda seçtiğiniz İş planının altında. Ardından, başlamak için kendiniz ve işletmeniz hakkında ayrıntılı bilgi vereceksiniz.

Kurumsal plan için Satışlarla irtibat kurun fiyatlandırma, depolama ve daha fazlası için Google Workspace web sitesinde veya Kurumsal planın altında.

Eğitim için Google Workspace

Google, işletmelerle birlikte Eğitimciler için çalışma alanı paketi† Gizlilik özellikleri ve kontrolleri ile birlikte işbirliği ve öğrenme araçlarının keyfini çıkarabilirsiniz. Google Workspace’ten ayrı olarak şuna bir göz atın: Google Workspace for Education planlarıfiyatlandırma ve özellikler.

Ortak çalışma araçları ve bulut depolama ile işletmeniz için uygun fiyatlı bir üretkenlik paketi arıyorsanız Google Workspace’i düşünün.



Otter, restoran sahipleri için teslimat yönetimini basitleştiriyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Otter, restoran sahipleri için teslimat yönetimini basitleştiriyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Resim: Su samuru.

Read More »
PSA: Cyberpunk 2077 güncellemesi, bulut kayıtlarını geçici olarak devre dışı bırakır - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

PSA: Cyberpunk 2077 güncellemesi, bulut kayıtlarını geçici olarak devre dışı bırakır - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Geliştirici CD Projekt Red, çapraz ilerleme sistemlerine yönelik bir Cyberpunk 2077 güncellemesinin, RPG oyunu için belirli bulut kayıtlarının geçici olarak devre dışı bırakıldığını göreceğini söylüyor. The Witcher serisinin de arkasında olan ve dağıtım platformu GOG’u çalıştıran stüdyo, açık dünya oyununda bazı işlevleri duraklatacak bakım yapıyor.

Read More »
Araştırmacılar, EDR ve Antivirüsün Kullanıcılara Karşı Nasıl Silahlandırılabileceğini Gösteriyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Araştırmacılar, EDR ve Antivirüsün Kullanıcılara Karşı Nasıl Silahlandırılabileceğini Gösteriyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

12 Aralık 2022Ravie LakshmananUç Nokta Tespiti / Veri Güvenliği

Read More »
Intel, henüz bir yaşında olan B660 da dahil olmak üzere iki yonga setini piyasaya sürüyor. Şirket zaten onlar için bir yedek yayınladı. - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Intel, henüz bir yaşında olan B660 da dahil olmak üzere iki yonga setini piyasaya sürüyor. Şirket zaten onlar için bir yedek yayınladı. - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

MyDrivers’a göre Intel, Z690 ve B660 sistem mantığı setlerini piyasadan kaldıracak. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak kaynak, şirketin daha şimdiden anakart üreticilerine bir bildirim gönderdiğini iddia ediyor.

Read More »

World of Warcraft: Dragonflight'ın bir sonraki büyük güncellemesine bir aydan kısa bir süre kaldı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Ne bilmek istiyorsunWorld of Warcraft: Dragonflight, devam eden MMORPG’nin yıllardır en çok beğenilen genişletmelerinden biridir.Pazartesi günü Blizzard Entertainment, oyuncuların bir sonraki büyük içerik güncellemesini ne zaman bekleyebileceklerini açıkladı.“Embers of Neltharion” adlı 10.1 Güncellemesi, 2 Mayıs’ta yeni bir bölge, hizipler arası loncalar ve çok daha fazlasıyla geliyor.Bir hafta sonra 9 Mayıs’ta Dragonflight Sezon 2, yeni bir baskın, dört yeni zindan ve Mythic+ sisteminde büyük değişikliklerle başlayacak.Sayısız oyuncu hala World of Warcraft’ın uçsuz bucaksız, çeşitli bölgelerinde keyifle kayboluyor ve Dragonflight genişletmesi daha da fazla oyuncuya devam eden MMORPG’ye geri dönmesi için bolca neden verdi. Şimdi, Dragonflight genişletmesinin 10.1 “Embers of Neltharion” güncellemesiyle bir sonraki büyük yeni içerik enjeksiyonunun keyfini tam olarak ne zaman çıkaracağını biliyoruz.

Read More »

Microsoft Edge'in Kenar Çubuğu, her gün çalışma şeklimi değiştiren basit bir fikir. - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Yıllardır web tarayıcısından web tarayıcısına dolaşıyorum. Neden bilmiyorum ama sıkılıyorum ve muhtemelen olması gerekenden çok daha sık değiştiriyorum. Oldukça titizim (bazıları garip diyebilir) ve en son Brave’de karar kıldım çünkü minimal ama yetenekli bir deneyim sağlıyordu.

Read More »

Intel, Çin Pazarı için Cut-Down AI Accelerator Gaudi 2'yi Piyasaya Sürüyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Intel kısa bir süre önce yapay zeka (AI) iş yükleri için Gaudi 2 işlemcisinin Çin’e özgü yeni bir sürümü için bir lansman etkinliği düzenledi ve bu yeni sürüm, Çin’e bağlı AI ve GPU işlemciler üzerindeki en son ABD yaptırımlarıyla uyumludur. Yeni sürüm, kartın kendi tabanındaki AI sunucularının performansını bir şekilde sınırlayan ölçek büyütme ara bağlantısını kesiyor. Bu, bir dereceye kadar, Nvidia’nın A100 ve H100 gibi AI GPU’larındaki büyük eksikliklerin yanı sıra Nvidia’nın Çin’deki müşterileri için özel olarak yarattığı küçültülmüş A800 sürümlerine de yardımcı olacaktır.

Read More »

Other Articles