Rıza Çalımbay: Emre gelmeden Uğur'u verme şansımız yok

Rıza Çalımbay: Emre gelmeden Uğur'u verme şansımız yok - 05/08 21:10

rıza çalımbay: emre gelmeden uğur'u verme şansımız yok
2024-05-08
Rıza Çalımbay: Emre gelmeden Uğur'u verme şansımız yok

Türkiye Kupası Son 16 turunda Süper Lig ekibi Sivasspor ile 2. Lig takımı Karacabey Belediyespor karşı karşıya geldi.

Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda yaşanan zemin problemi nedeniyle Kayseri'de oynanan mücadelede kazanan, 3-0'lık skorla Sivasspor oldu.

Maçın ardından Sivasspor'un deneyimli çalıştırıcısı Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a transferi hakkında konuştu. Çalımbay, Emre Taşdemir'in Sivasspor'a gelmemesi durumunda Uğur Çiftçi'yi bırakmayacaklarını söyledi.

"Uğur Çiftçi gitmek istiyor"

Uğur'un Galatasaray'a gitmek istediğini söyleyen Rıza Çalımbay, "Uğur Çiftçi gitmek istiyor. Bana ve yönetime söyledi. Büyük takımda oynamak hedeflerinden bir tanesi. Önünü açmak doğru bir şey, yönetim de izin verdi. Ancak Emre Taşdemir gelmeden, Uğur Çiftçi'yi verme şansımız yok! Öyle bir şey olmaz." dedi.

"Emre Taşdemir gelirse bize, büyük ihtimalle anlaşırlar"

Emre Taşdemir'in gelmesi durumunda Uğur'un gitmesine izin vereceklerini belirten Çalımbay, "Mümkün değil! Uğur da bunun farkında. Uğur hırslı, arzulu, istekli ve benim gibi Sivaslı. Gitmek kolay değil ama kariyeri açısından çok önemli. Çok iyi bir takıma gidiyor, büyük bir takıma gidiyor. Muhteşem taraftarı olan bir takıma gidiyor. Üç büyüklerden bir tanesi. Şu anda bir şey diyemeyiz ama net bir şey yok. Eğer Emre Taşdemir gelirse bize, büyük ihtimalle anlaşırlar." ifadelerinde bulundu.

rıza çalımbay: emre gelmeden uğur'u verme şansımız yok
 İstanbul'da yılbaşında güvenlik personeli 24 saat görev yapacak}

İstanbul'da yılbaşında güvenlik personeli 24 saat görev yapacak

İstanbul Valiliği,  megakent sakinlerinin yeni yıla huzur ve güven ortamı içerisinde girmelerini temin etmek önlem alındığını bildirdi.Valilik açıklamasında; genel güvenliğin, asayişin muhafazası ile kamu düzenini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığı'nın genelgeleri doğrultusunda, kentte yılbaşı güv...

Read More »