Adrenaline hazır mısınız - Akdeniz Haberleri

Adrenaline hazır mısınız - Akdeniz Haberleri - 04/16 14:19

adrenaline hazır mısınız - akdeniz haberleri
2024-04-16
Adrenaline hazır mısınız - Akdeniz Haberleri
ANTALYA'NIN Kemer ilçesinde düzenlenecek Red Bull Sea To Sky bu yıl 28 Eylül'de başlayacak. Kemer'in dünyaca ünlü plajından, 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Olimpos Dağı'na kadar uzanan Red Bull Sea To Sky'a birçok ünlü pilot katılacak.

DOĞA İLE DE YARIŞ
Motosiklet dünyasının dayanıklılık, cesaret ve sabır gerektiren kategorisi olan hard enduronun nabzı, bu sene de Kemer'de Red Bull Sea To Sky'da atacak. Sadece rakipleriyle değil, çamur, toprak ve daha birçok faktörle mücadele eden korkusuz pilotları ağırlayacak Red Bull Sea To Sky, 28 Eylül'de Kemer'de başlayacak ve bu yıl da üç farklı parkurda yapılacak.

ÜNLÜ İSİMLER VAR
Organizasyona tanınırlığı kıtalara yayılmış isimler de katılacak. Manuel Lettenbichler, Lars Enöckl, Wade Young ve Andreas Lettenbichler birinci olmak için çabalayacak profesyonel sürücüler olacak. Kemer yarışı aynı zamanda dünyanın en eğlenceli ekstrem enduro yarışı olarak anılıyor. Geçtiğimiz sene yine Kemer'de yapılan Red Bull Sea To Sky'da birinci Lars Enöckl olmuştu.
adrenaline hazır mısınız - akdeniz haberleri
 5 çayına davetlisiniz - Son Dakika Magazin Haberleri}

5 çayına davetlisiniz - Son Dakika Magazin Haberleri

Herkese merhabalar.İdilika'nın Mutfağı'nda bugün birbirinden lezzetli üç tarifim var.Çaya misafirlerim geliyor, bayılıyorum altın günü havasında geçen bol muhabbetli günlere...Çok yoğun çalışan bir insan olduğum için heyecanla bekliyorum evde olacağım günleri.Bir de sevdiklerim gelecekse eğer hazırl...

Read More »