Gün ağarınca sel hasarı ortaya çıktı - Yaşam Haberleri

Gün ağarınca sel hasarı ortaya çıktı - Yaşam Haberleri - 02/12 12:25

gün ağarınca sel hasarı ortaya çıktı - yaşam haberleri
2024-02-12
Gün ağarınca sel hasarı ortaya çıktı - Yaşam Haberleri
Denizli'nin Serinhisar ilçesinde önceki akşam meydana gelen sel ve heyelanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Serinhisar'da önceki akşam meydana gelen yarım saatlik sağanak yağış, sel ve heyelana neden oldu. Tonlarca toprağın Antalya- Denizli karayoluna akması sonucu, yaklaşık 5 kilometre araç kuyruğu oluştu. Serinhisar girişinde ise aşırı yağış nedeniyle yolda toprak kayması meydana geldi. Birçok araç sürüklenen toprağın içinde kaldı.

YARALAR SARILACAK
Evleri hasar gören ve su dolan vatandaşlar temizlik yaparken, kapanan yollar kepçelerle açıldı. 64 ev ve işyerini su basarken, 6 otomobil de sel sularına kapılıp, hasar gördü. Belediye ve itfaiye ekipleri dün sabahın ilk ışıklarıyla beraber temizlik çalışmasına başladı. Denizli Valisi Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yağış sonrası afete maruz kalan Serinhisar ilçesine giderek incelemelerde bulundu. Karahan ve Zolan, devletin mağdur vatandaşların yanında olduğunu, yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi.
gün ağarınca sel hasarı ortaya çıktı - yaşam haberleri
 Ücretsiz geçişler yarın sabah saat 07:00'da sona erecek - Yaşam Haberleri}

Ücretsiz geçişler yarın sabah saat 07:00'da sona erecek - Yaşam Haberleri

Kurban Bayramı tatili nedeniyle memleketlerine giden tatilcilerin dönüş çilesi, bayramın son gününde de Kocaeli TEM Otoyolu'nda devam ediyor.Kurban Bayramı tatili nedeniyle araçlarıyla memleketlerine giden tatilcilerin dönüş çilesi bayramın üçüncü gününde sabah erken saatlerde başlamıştı. İstanbul y...

Read More »