Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan islam ülkelerine Myanmar mesajı! - Son Dakika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan islam ülkelerine Myanmar mesajı! - Son Dakika Haberler - 02/15 02:33

cumhurbaşkanı erdoğan'dan islam ülkelerine myanmar mesajı! - son dakika haberler
2024-02-15
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan islam ülkelerine Myanmar mesajı! - Son Dakika Haberler

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Moritanya Devlet Başkanı Muhammed Veled Abdulaziz, Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile telefonda görüştü.

Kurban Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye, Irak, Yemen, Filistin ve Libya'da yaşanan sorunların Müslümanların bayram sevincine gölge düşürdüğüne dikkati çekti.

'İSLAM DÜNYASINI DERİNDEN ÜZÜYOR'

Erdoğan, Myanmar'da Müslümanlara yönelik şiddetin İslam dünyasını derinden üzdüğüne işaret etti. Erdoğan, Kurban Bayramı vesilesiyle İslam ülkelerinin liderlerine, Myanmar'da yaşanan insani krize çözüm bulmaya yönelik çabaların yoğunlaştırılması çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, telefon trafiğinin devam edeceği öğrenildi.

cumhurbaşkanı erdoğan'dan islam ülkelerine myanmar mesajı! - son dakika haberler
 Tillerson ile Lavrov arasında Suriye görüşmesi}

Tillerson ile Lavrov arasında Suriye görüşmesi

ABD'nin New York kentinde bir araya gelen ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un, Suriye'deki askeri operasyonlarda ABD ile Rusya arasındaki çatışmasızlık konusunu bir kez daha görüştüğü bildirildi.ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Tillerson-Lavr...

Read More »