Göztepe doludizgin - Egeli Sabah Haberleri

Göztepe doludizgin - Egeli Sabah Haberleri - 04/28 03:39

göztepe doludizgin - egeli sabah haberleri
2024-04-28
Göztepe doludizgin - Egeli Sabah Haberleri
Göztepe transfere doymuyor. Süper Lig'e yükseldikten sonra transfer döneminde kadrosuna 17 yeni isim kazandıran Göztepe, orta sahaya bir transfer daha gerçekleştirdi. Uzun süredir stoper arayışlarını sürdüren Göz-Göz, Galatasaray'da görev yapan Emrah Başsan'ın transferini bitirdi. Bir süredir oyuncu ile ilgilenen ve transferi bitirmeye çalışan Göz-Göz yönetimi, G.Saray kulübü ve her konuda anlaşma sağladı.

900 BİN TL ALACAK
Geçen sezonun ikinci yarısını Fortuna Sittard'da geçiren 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun bugün resmi sözleşmeye imza atıp, Erzurum kampına katılması bekleniyor. G.Saray kulübüne herhangi bir ücret ödemeyecek olan sarı-kırmızılılar, Emrah Başsan'a ise yıllık 900 bin lira ücret ödeyecek. Emrah Başsan'ı da renklerine bağlayan Göz-Göz, 18. transferini de gerçekleştirmiş olacak. Pendikspor'da yetişen Emrah, 2011 yılında Antalya'da parlayan Emrah bu sezon ise Göztepe'nin başarısı için ter dökecek.
göztepe doludizgin - egeli sabah haberleri
 Londra'daki metro saldırısıyla ilgili ilk gözaltı}

Londra'daki metro saldırısıyla ilgili ilk gözaltı

Cuma günü Parsons Green metro istasyonundaki patlamalarla ilgili çalışmalarını sürdüren İngiliz polisi, suçluların peşine düştü.1 KİŞİ GÖZALTINDABBC'den gelen habere göre, olayla ilgili olduğu düşünülen 18 yaşındaki bir genç, Dover liman bölgesinde gözaltına alındı.GÖZALTINA ALINAN KİŞİ HAKKINDA BİL...

Read More »