Melikgazi’de taş ve mezar ustalarına site - Kayseri Bölge Haberleri

Melikgazi’de taş ve mezar ustalarına site - Kayseri Bölge Haberleri - 01/29 12:55

melikgazi’de taş ve mezar ustalarına site - kayseri bölge haberleri
2024-01-29
Melikgazi’de taş ve mezar ustalarına site - Kayseri Bölge Haberleri
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2018 yılı yatırım planlamasında yine esnafa yönelik çalışmalar yapacaklarını belirterek, Taşçılar ve Mezarcılar Derneği'ne bağlı esnaflar için yeni bir site inşa edeceklerini açıkladı. Esnaf siteleri ile esnaflara ayrı bir misyon ve vizyon kazandıran ve bu sayede 'esnaf dostu belediye' olarak bilinen Melikgazi Belediyesi, esnafa yönelik çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyemiz esnaf dostu bir belediye olarak hem bizleri hem de hizmet verdiğimiz tüketiciler için önemli çalışmaları yerine getirmektedir. Kapalı semt Pazar yerleri, Hurdacılar sitesi, İnşaat Malzemesi Satıcılar sitesi, Çelik Eşya üretici ve satıcılar sitesi, Peynirciler sitesi gibi siteler aslında esnafa ve tüketiciye verilen önemin bir ifadesidir" dedi.

YENİ SİTE YAPILACAK
Taşçılar ve Mezarcılar Derneğine bağlı esnaflar yeni bir site inşa edeceklerini ve sitenin temelinin, çevre düzenlemesi, otopark ile sosyal tesis binasının belediye tarafından inşa edileceğini belirten Başkan Büyükkılıç, üreten, kazanan ve kazandıran bir şehir olarak hazırladıkları projeleri tek tek yerine getireceklerini sözlerine ekledi.
melikgazi’de taş ve mezar ustalarına site - kayseri bölge haberleri
 Şahika Ercümen Burdur için daldı - Son Dakika Spor Haberleri}

Şahika Ercümen Burdur için daldı - Son Dakika Spor Haberleri

Serbest dalış dünya rekortmeni Şahika Ercümen, kuruma tehdidi altındaki göller için "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde keşif dalışı gerçekleştirdi. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Göl Festivali kapsamından kente gelen Ercümen, kuruyan göllere dikkati çekmeyi amaçladıklarını belirterek,...

Read More »