Bakan Faruk Özlü’den SABAH’a ziyaret - Ekonomi Haberleri

Bakan Faruk Özlü’den SABAH’a ziyaret - Ekonomi Haberleri - 01/31 04:48

bakan faruk özlü’den sabah’a ziyaret - ekonomi haberleri
2024-01-31
Bakan Faruk Özlü’den SABAH’a ziyaret - Ekonomi Haberleri
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, SABAH gazetesini ziyaret etti. SABAH gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak'ın makamında gerçekleşen buluşmaya, Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Metin Yüksel, www.sabah.com.tr Genel Yayın Yönetmeni İsa Tatlıcan katıldı.

AR-GE BÜTÇESİ BİRLEŞECEK
Türkiye'de teknoloji ve sanayi alanında yapılan yatırımların son yıllarda arttığına dikkat çeken Bakan Özlü, "Ekonomide daha iyi seviyelere çıkabilmek için yüksek teknoloji üretmemiz şart. Bu amaçla Ar-Ge merkezleri konusunda çok ciddi adımlar attık. 10 farklı bakanlığın bütçesinden yapılan Ar-Ge çalışmalarını tek bir bünyede topluyoruz. Başbakanlık'ın koordinasyonunda yapılacak icra kurulu, kararların hızlı ve etkin alınmasını sağlayacak. Yasal düzenlemeleri buna göre hazırlıyoruz" dedi.

Bakan Özlü, YASED'in toplantısında da bütün manipülasyonlara rağmen Türkiye'nin yabancı sermaye çekmeye devam ettiğini belirtti.
bakan faruk özlü’den sabah’a ziyaret - ekonomi haberleri
 İzmir'de büyük elektrik kesintisi: O semtlerde oturanlar dikkat!}

İzmir'de büyük elektrik kesintisi: O semtlerde oturanlar dikkat!

İzmir’de yaşayan vatandaşlar, GEDİZ hakkında araştırmalar yapıyor.GDZ Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre 12 Haziran 2023 Pazartesi günü İzmir'in belirli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak.İzmir'de Buca elektrik kesintisi, Karabağlar elektrik kesintisi, Bornova elektrik kesintisi v...

Read More »