Zaman davasının sanıklarından pişmanlık sözleri - Son Dakika Haberler

Zaman davasının sanıklarından pişmanlık sözleri - Son Dakika Haberler - 03/21 07:38

zaman davasının sanıklarından pişmanlık sözleri - son dakika haberler
2024-03-21
FETÖ'nün yayın organı Zaman gazetesinin eski yönetici ve yazarlarına yönelik yürütülen soruşturma sonunda Mümtazer Türköne ve Şahin Alpay'ın da aralarında bulunduğu 22'si tutuklu 30 sanığın yargılandığı dava, sanıkların savunmalarıyla devam etti.
Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısında yapılan binadaki salonda, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmada tutuklu sanıklardan Ali Bulaç "15 Temmuz darbe girişimi, 40 yıllık bir yapının illet ve ayıplarını ortaya çıkardı. Dışı hayli süslü cemaat vazosu, 15 Temmuz'da bir darbe ile yere düştü paramparça oldu. İçinden yüz kızartıcı ayıplar, kusurlar, illet ve cürümler orta yere saçıldı" derken tutuklu sanık Şahin Alpay "Gülen hareketi mensuplarının bir askeri darbe girişiminde şu veya bu ölçüde rol alabileceği aklımın ucundan geçseydi asla Zaman gazetesinde yazmazdım. Darbe girişimini lanetliyorum. Zaman'da yazdığım için pişmanlık duyuyorum" dedi.
zaman davasının sanıklarından pişmanlık sözleri - son dakika haberler
 Akıncı Üssü davasının 27'nci celsesi başladı - Son Dakika Haberler}

Akıncı Üssü davasının 27'nci celsesi başladı - Son Dakika Haberler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimisırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 486 kişi hakkında açılan davanın 27'nci celsesine başlandı.Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza ve İnfaz Kurumları kampüsündeki salonda gö...

Read More »