Köpeğe tekme atan kişi gözaltına alındı

Köpeğe tekme atan kişi gözaltına alındı - 02/12 00:15

köpeğe tekme atan kişi gözaltına alındı
2024-02-12
Köpeğe tekme atan kişi gözaltına alındı

Kaldırımda yatan köpeğe tekme atan kişi, 'Mia'nın sahibinin şikayetiyle polis ekipleri tarafından aranmaya başladı. İzmir Aliağa'da gerçekleşen olayın ardından N.Y adlı şahıs gözaltına alındı.

Güvenlik kameralarını inceleyen Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tekme atan şahsın N.Y. olduğunu belirledi. Ekipler, N.Y'yi, ikamet ettiği evde gözaltına alınarak emniyete götürdü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenilen N.Y'nin çeşitli suçlardan sabıka kaydının olduğu da bildirildi.

KÖPEĞİNİ SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA ARADI

Aliağa ilçesinde yaşayan Remzican Akansu, sosyal medya hesabından paylaştığı güvenlik kamerası görüntüleriyle "Mia" ismini verdiği köpeğinin bir kişi tarafından tekmeli saldırıya uğraması sonrası kaybolduğunu bildirmiş ve bulunması için takipçilerinden yardım istemişti. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasından bir süre sonra Akansu, köpeğinin bulunduğuna ilişkin duyuru yapmıştı.

Kaldırımda yatan köpeğe tekme atılma anı bir güvenlik kamerası tarafından kaydedilmişti. Görüntülerde, karşıdan gelen bir kişinin köpeğe yaklaşarak tekme attığı, başına darbe alan köpeğin kaçtığı, tekme atan kişinin de kamera açısından çıktığı yer almıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
köpeğe tekme atan kişi gözaltına alındı
 Yerli otomobilde ‘babayiğitler’ bulundu - Haberler - Teknokulis}

Yerli otomobilde ‘babayiğitler’ bulundu - Haberler - Teknokulis

BÜYÜMEDE HEDEFLERİ YAKALAMAMIZ ZOR DEĞİLGeçtiğimiz günlerde sanayi büyüme rakamları açıklandı. Bu rakamları tatmin edici buldunuz mu?Sanayi üretiminde önemli bir iyileşme var. Gelen veriler ülke büyümesinin ikinci çeyrekte de hızlanarak devam ettiğini gösteriyor. Daha iyi olması için çalışıyoruz. Bi...

Read More »