Milletvekili Enç gönül kazanıyor - Akdeniz Haberleri

Milletvekili Enç gönül kazanıyor - Akdeniz Haberleri - 03/11 14:28

milletvekili enç gönül kazanıyor - akdeniz haberleri
2024-03-11
Milletvekili Enç gönül kazanıyor - Akdeniz Haberleri
AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Manavgat'a bağlı Altınyaka, Ballıbucak, Gaziler ve Karabük mahallelerini ziyaret etti. Milletvekili Enç'e AK Parti İlçe Başkanı Hasan Öz, parti yönetim kurulu üyeleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat yetkilileri de eşlik etti.

SORUNLARI ÇÖZÜYOR
Milletvekili Enç, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Antalya'mızın bütün mahallelerini ziyaret edip, hemşerilerimizin sorunlarını yerinde dinleyip çözüme kavuşturuyoruz. Ziyaret programlarımız çerçevesinde en uzak mahallemize de, en yüksek yaylamıza da gidiyoruz. Tek bir hane olsa da, tek kişi yaşasa da gidiyor, elini sıkıyor, eğer bir sorunu varsa çözmeye gayret ediyoruz" dedi. Seçimden seçime gelen bir milletvekili ve ilçe teşkilatı profilinden çok halkın içinde olan profil için çabaladıklarını kaydeden Enç, "Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Tebessümle gönüller kazanacağız" diye konuştu.
milletvekili enç gönül kazanıyor - akdeniz haberleri
 Tillerson ile Lavrov arasında Suriye görüşmesi}

Tillerson ile Lavrov arasında Suriye görüşmesi

ABD'nin New York kentinde bir araya gelen ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un, Suriye'deki askeri operasyonlarda ABD ile Rusya arasındaki çatışmasızlık konusunu bir kez daha görüştüğü bildirildi.ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Tillerson-Lavr...

Read More »