Bekir Bozdağ'dan gündemle ilgili açıklamalar

Bekir Bozdağ'dan gündemle ilgili açıklamalar - 04/02 00:22

bekir bozdağ'dan gündemle ilgili açıklamalar
2024-04-02
Bekir Bozdağ'dan gündemle ilgili açıklamalar

Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Terörü dört senede bitiririm" sözlerini değerlendirirken HDP'nin PKK'nın siyasal kolu olduğunu söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Bozdağ, "Kılıçdaroğlu'na eğer terörü dört yıl içinde bitirecekse önce yürüdüğü kişilerden başlaması lazım. HDP, PKK terör örgütünün siyasal bir uzantısı. Adalet Yürüyüşü'nde diğer pek çok konuda dayanışma içinde olduğunu görüyoruz." diye konuştu.

ZAFER ÇAĞLAYAN İÇİN VERİLEN TUTUKLAMA KARARI

Bozdağ'ın açıklamalarından satır başları;

"Türkiye ile İran arasındaki ticari ilişkiler hukuka uygun. Ulusal ve uluslararası hukuka aykırı bir işlem yoktur. Türkiye'nin bütün ticari işleri hukuka uygundur, suç teşkil eden bir durum yoktur. Sayın Bakanımızın işine karıştığı durum şu: 17-25 Aralık sürecinde FETÖ'nün yapmak istediğini Amerikan yargısı ile gerçekleştirmeye çalışmaktır. Bildiğiniz gibi sahte belgelerle bir hukuk darbesine teşebbüs edildi ve değerlendirerek takipsizlik kararı verilmiştir. TBMM Komisyonu araştırmış ve Yüce Divan'a göndermemiştir. Türkiye bunu es geçmemiş hem yargı hem TBMM değerlendirmiştir. Bunun bir kumpas olduğu gün gibi ortadadır. New York Bölge Eyalet Başsavcısının elindeki belgeler FETÖ tarafından kendilerine iletilmiştir. Ben soruyorum FBI yetkilsii bu belgeleri kimden aldı?"

K. IRAK REFERANDUMU

"Sorunlar diyalog yolu ile çözülmeli. Merkezi hükümet ile konuşulmalı. Şuan bu karar kabul görmeyen bir karar. Bu tek başına alınacak bir karar değil. Bölgedeki huzur ikliminin muhafazası son derece önemli. Referandum iptal edilmeli. Biz bu konunun iptal edilmesini Türkiye olarak istiyoruz. Altını bir kez daha çizmek istiyoruz."

ODTÜ YOL ÇALIŞMASI

"Ankara'da Türkiye'nin en büyük şehir hastanesi yapılıyor. ODTÜ'nün yanı başı ve yol yapılması gerekiyor. İhtiyaç olan bir karardır. Kamulaştırıldı. Yol ihtiyacı var. Hastane açıldığı zaman vatandaşların hastaneye ulaşması lazım. Toprağın altından bir tünel yapılması lazım. Bu çerçevede Cumhurbaşkanımızın talimatı ile ODTÜ Rektörü ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı biraraya geldi. İki katı ağaç dikilecek. Bu olaya karışanlara bakınca olaya toptan karşılar. Ya şimdi bakın üçüncü köprü yapıldı ona karşılar, Marmaray yapıldı ona karşı çıktılar, Avrasya Tüneli yapıldı ona karşılar. Ne yaptıysak karşı çıktılar."

bekir bozdağ'dan gündemle ilgili açıklamalar
 Korkunç olay... Uyandığında buluştuğu adam boğazını kesiyordu - Son Dakika Haberler}

Korkunç olay... Uyandığında buluştuğu adam boğazını kesiyordu - Son Dakika Haberler

İngiltere'nin Mancherster şehrinde yaşayan Mark Canavagh internet üzerinden tanıştığı Steven Lund tarafından öldürülmeye çalışıldı. 51 yaşındaki adam buluşma yerine gittiğinde kendinden geçti. Kurbanını uyutan Lund, korkunç amacını gerçekleştirmeye karar verdi.Canavagh kendine geldiğinde üzerinde sa...

Read More »