Zaharova başını örttü, Ruslar şov yapma dedi

Zaharova başını örttü, Ruslar şov yapma dedi - 04/03 22:10

zaharova başını örttü, ruslar şov yapma dedi
2024-04-03
Zaharova başını örttü, Ruslar şov yapma dedi

Gerçekleştirdiği dış geziler sırasında beklenmedik çıkışlarıyla adından söz ettiren Rus Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suudi Arabistan gezisinde de kıyafetiyle sürpriz yaptı.

FACEBOOK'TAN TESETTÜRLÜ FOTOĞRAF PAYLAŞTI

S.Arabistan gezisine kıyafet olarak önceden hazırlandığı her halinden belli olan Zaharova, Facebook hesabından bu fotoğrafları paylaştı. Fotoğrafların altına not da düşen Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü “S.Arabistan’a ayak bastığımızda bana kıyafet konusunda kurallara uyup uymayacağımı sordular. Ben de elbette uyacağım dedim. satırları okundu.

RUS TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ: ŞOV YAPMA

Ancak Zaharova’nın paylaştığı S.Arabistan fotoğrafları Rusya’daki Facebook takipçileri tarafından negatif karşılandı. Yapılan yüzlerce yorumda özet olarak, “Bu cambazlık senin neyine. Müslüman Arap ülkesinde geleneklere saygılı olmak normal. Ancak bunu bir şov şekline dönüştürmek hiç yakışmamış. Avrupa ülkelerinden S.Arabistan’ı ziyaret eden kadın politikacılar kıyafet değiştirmeden nezaketen başını örtmekle yetinmekte. Sen ise palyaçoluk yapmışsın.” notlarını düştü.

zaharova başını örttü, ruslar şov yapma dedi
 Obama'nın Trump'a bıraktığı mektubun içeriği açıklandı - Son Dakika Haberler}

Obama'nın Trump'a bıraktığı mektubun içeriği açıklandı - Son Dakika Haberler

ABD eski Başkanı Barack Obama'nın halefi Donald Trump'a bıraktığı mektubun içeriğini Amerikan CNN televizyonu tarafından yayınladı.Obama'nın Oval Ofis'teki çalışma masasının çekmecesine bıraktığı mektupta, "demokrasi ilkelerini aşındırmamak gerektiği" uyarısı var.'BİZ BU MAKAMIN GEÇİCİ SAKİNLERİYİZ....

Read More »