Sanayideki üretim artışı sevindirdi - Güney Haberleri

Sanayideki üretim artışı sevindirdi - Güney Haberleri - 01/28 09:29

sanayideki üretim artışı sevindirdi - güney haberleri
2024-01-28
Sanayideki üretim artışı sevindirdi - Güney Haberleri
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, sanayi üretim endeksinin beklentilerin üzerinde artmasının sevindirici ve büyümeye destek vermesi açısından önemli olduğunu söyledi. Konukoğlu, takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretiminin, temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14,5 arttığını, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretiminin ise geçen aya kıyasla yüzde 2,3 artış gösterdiğini anımsattı. Sanayi üretimi rakamlarının ülkedeki huzur ve güven, ekonomi yönetiminin başarısı, sanayicilerin azmi, istikrar ve istihdam rakamlarının yansıması olduğuna vurgu yapan Konukoğlu, "Ülkede huzur ve güven, yönetimde istikrar var, üretim ve istihdam, dolayısıyla kalkınma var demektir. Türkiye, her türlü olumsuzluğa rağmen büyümesini sürdüren güçlü ve başarılı bir ülkedir" diye konuştu.

ÇARKLAR HIZLANDI
Konukoğlu, son dönemde sanayi üretimindeki istikrarlı seyrin sanayideki üretim çarklarının hızlanmaya başladığının ve ekonomide doğru yolda emin adımlarla ilerlendiğinin göstergesi olduğunu sözlerine ekledi. AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer de sanayide çarkların dönmeye devam ettiğini ve ekonomik göstergelerin hızla iyileştiğini dile getirdi.
sanayideki üretim artışı sevindirdi - güney haberleri
 Bir ben mi havasına giremedim? - MELİH ALTINOK}

Bir ben mi havasına giremedim? - MELİH ALTINOK

Mart ayında yerel seçimler var. Belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Aday tahminleri şimdiden havada uçuşuyor. "Sandık" kelimesini işitince tarihin tozlu raflarından inip lacivert takımlarını çeken, yakalarına da sarı gül asan malum isimler yine sahnede.Kendilerine bu kurt siyasetçilerin tarzını, kliş...

Read More »