Mahallelinin boş ev isyanı - Akdeniz Haberleri

Mahallelinin boş ev isyanı - Akdeniz Haberleri - 04/27 00:46

mahallelinin boş ev isyanı - akdeniz haberleri
2024-04-27
Mahallelinin boş ev isyanı - Akdeniz Haberleri
ANTALYA'NIN Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'nde bulunan 2 katlı bina, 5 yıl önce müteahhidi bir suçtan dolayı tutuklanınca tamamlanamadı. Zamanla evsiz ve madde bağımlılarının inşaata yerleşmesi, bölge halkını isyan etme noktasına getirdi. Muhtarlık ve belediye başvurarak önlem alınmasını isteyen mahalle sakinleri, çağrılarına cevap alamayınca çareyi BİMER'e şikayet etmekte buldu.

BALKONA ÇIKAMAZ OLDUK
Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir, polisin binayı sürekli kontrol altında tuttuğunu, ancak bunun bir çözüm olmadığını söyledi. Aynı sokakta oturan Döndü Boyunlu ise engelli çocuğunun olduğuna değinerek, "İnşaat yatak odamın tam karşısında. Balkona çıktığımda ister istemez birçok şey görüyorum. Artık şikayet etmekten bıktık. Buradan geçerken korkuyorum. Nasıl önlem alınacaksa biran önce alınsın" dedi.

KESİN ÇÖZÜM BULUNAMIYOR
BİMER'e şikayette bulunan mahalle sakinlerinden Oğuzhan Yeşil ise, konuyla ilgili polise de başvurduğunu söyledi. Yeşil, polisin zaman zaman kontrol için geldiğini ancak kesin çözümün bulunamadığını söyledi.
mahallelinin boş ev isyanı - akdeniz haberleri
 4 yaşındaki Murat otomobilde ölü bulundu - Yaşam Haberleri}

4 yaşındaki Murat otomobilde ölü bulundu - Yaşam Haberleri

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde, bir çocuk otomobilde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Hayati Harrani Mahallesi'nde yaşayan 4 yaşındaki Murat Binici, ailesiyle bayram ziyaretinden geldikten bir süre sonra ortadan kayboldu. Aile, uzun süre haber alınamayan çocuğu aramaya başladı. Yaklaşık ...

Read More »