Almanları en çok terör korkutuyor - Avrupa Haberleri

Almanları en çok terör korkutuyor - Avrupa Haberleri - 04/24 13:45

almanları en çok terör korkutuyor - avrupa haberleri
2024-04-24
Almanları en çok terör korkutuyor - Avrupa Haberleri
Almanya'da R+V Sigorta Kasası tarafından yapılan bir arastırmada Almanların korku oranları belirlendi. Arastırmaya göre Londra, Paris, Berlin ve Barselona'da meydana gelen terör saldırılarının ardından Almanların yüzde 71'inin en büyük korkusunun terör oldugu ortaya çıktı. Bu oranın simdiye kadar görülen en yüksek oran oldugu açıklandı.

KADINLAR DAHA TEDİRGİN
Terör korkusu erkeklerde yüzde 66 olarak açıklanırken, kadınlarda bu oran yüzde 75'e ulastı. Almanların en çok korktukları ikinci unsur ise siyasi asırılıklar olarak belirlendi. Arastırmaya katılanların yüzde 62'si siyası asırılıktan endise duydugunu ifade etti. Almanların yüzde 61'i ise ülkeye yabancıların akın etmesinden korktugunu ve bu korkunun en büyük nedenin ise mülteci akını oldugu belirlendi. Mülteci akını korku sıralamasında üçüncü sırada yer aldı.

TRUMP DA KORKUTUYOR
Almanların yüzde 37'sinin ABD Devlet Baskanı Trump'ın politikalarından korktugu da arastırma sonuçlarından biri olarak belirlendi. Ihtiyarlıkta bakıma muhtaç olmak ve hayat pahalılıgı Almanların korkuları arasında ön sıralarda yer aldı.
almanları en çok terör korkutuyor - avrupa haberleri
 Türkiye ile Vietnam arasında 3 anlaşma imzalandı - Ekonomi Haberleri}

Türkiye ile Vietnam arasında 3 anlaşma imzalandı - Ekonomi Haberleri

Vietnam Başbakanlık Binası'ndaki ortak basın toplantısı öncesinde, Başbakan Binali Yıldırım ve Vietnam Başbakanı Nguyen Xuan Phuc'un eşliğinde, iki ülke arasındaki anlaşmalar imza altına alındı.Ekonomi Bakanlığı ile Vietnam Planlama ve Yatırım Bakanlığı arasındaki serbest bölgeler, ihraç işleme bölg...

Read More »