Hadise 165 bin TL’ye goril aldı

Hadise 165 bin TL’ye goril aldı - 03/10 06:07

hadise 165 bin tl’ye goril aldı
2024-03-10
Hadise 165 bin TL’ye goril aldı

Sahnelerin beğenilen Hadise’nin, tam bir sanat aşığı olduğu ortaya çıktı. Yurt dışı konserlerine gittiği şehirlerde, müze ve sanat galerilerini dolaşmayı ihmal etmeyen popçu, eserlerin karşısına geçip dakikalarca inceliyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, Paris’te bir müze gezen Hadise, beğendiği eseri aklından çıkaramayınca, 40 bin euro’ya geçtiğimiz günlerde satın aldı. Eserin sahibi, ünlü Fransız sanatçı Richard Orlinski’ye ulaşan şarkıcı, swarovski kristallerle yapılmış heykeli almak istediğini söyledi.

HEYKELTIRAŞLA DÜET YAPACAK

Hadise, 2004 yılından beri heykelle uğraşan Fransız heykeltıraş Richard Orlinski’yle (51) müzik çalışmalarına da başladı.Şarkıcı, dünya çapında 90 galeride eserleri bulunan Orlinski’yle bir de düet yapacak.

hadise 165 bin tl’ye goril aldı
 Obama'nın Trump'a bıraktığı mektubun içeriği açıklandı - Son Dakika Haberler}

Obama'nın Trump'a bıraktığı mektubun içeriği açıklandı - Son Dakika Haberler

ABD eski Başkanı Barack Obama'nın halefi Donald Trump'a bıraktığı mektubun içeriğini Amerikan CNN televizyonu tarafından yayınladı.Obama'nın Oval Ofis'teki çalışma masasının çekmecesine bıraktığı mektupta, "demokrasi ilkelerini aşındırmamak gerektiği" uyarısı var.'BİZ BU MAKAMIN GEÇİCİ SAKİNLERİYİZ....

Read More »