Trabzonspor resmen açıkladı - Son Dakika Spor Haberleri

Trabzonspor resmen açıkladı - Son Dakika Spor Haberleri - 02/17 00:47

trabzonspor resmen açıkladı - son dakika spor haberleri
2024-02-17
Trabzonspor resmen açıkladı - Son Dakika Spor Haberleri

Trabzonspor Marsilyalı Hubocan'ı transfer etti.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, ''Profesyonel futbolcu Tomas Hubocan'ın kulübümüze geçici transferi konusunda, Olympique De Marseille ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.'' denildi.

TOMAS HUBOCAN KİMDİR?
31 yaşındaki Slovak stoper Tomas Hubocan, kariyerine MSK Zilina takımında başladı. 1 sezon sonrasında A takımda kendine yer bulan oyuncuya Rus ekip Zenit kancayı taktı ve 3.2 milyon euro bonservis bedeli ile renklerine bağladı. Daha sonra Dinamo Moskova ile anlaşan oyuncu 16/17 sezonunda Marsilya ile 1.2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Toplamda 260 maça çıkan Slovak oyuncu 4 gol atarken 8 asist gerçekleştirdi. Transfermarkt değeri 1.5 milyon euro. Bonservisi ise 2019'da son bulacak..

trabzonspor resmen açıkladı - son dakika spor haberleri
 Şahika Ercümen Burdur için daldı - Son Dakika Spor Haberleri}

Şahika Ercümen Burdur için daldı - Son Dakika Spor Haberleri

Serbest dalış dünya rekortmeni Şahika Ercümen, kuruma tehdidi altındaki göller için "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde keşif dalışı gerçekleştirdi. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Göl Festivali kapsamından kente gelen Ercümen, kuruyan göllere dikkati çekmeyi amaçladıklarını belirterek,...

Read More »