Atatürk silinmiyor, cemaatler kapatılmıyor! - Aktüel Haberleri

Atatürk silinmiyor, cemaatler kapatılmıyor! - Aktüel Haberleri - 04/10 07:54

atatürk silinmiyor, cemaatler kapatılmıyor! - aktüel haberleri
2024-04-10
Atatürk silinmiyor, cemaatler kapatılmıyor! - Aktüel Haberleri

Hilal Kaplan yazısında bir de hatırlatmada bulundu: "Lütfen 'alıcı ayarlarınızla' oynanmasına bu kadar kolay izin vermeyiniz ve FETÖ'cü itleri kendinize güldürmeyiniz!"

HİLAL KAPLAN'IN BUGÜNKÜ YAZISINDAN BAZI BAŞLIKLAR 'alıcı ayarlarınızla'

Böylelikle "Allah ile aldatan" FETÖ'den yaka silken milyonlarca kişinin hafızasına tarikatlar, dini para için kullanan ve sömüren oluşumlar olarak işlendi.

Türkiye'de tarikat adı altında organize olup, gücü ve parayı kötüye kullanan yapılar yok mu? Elbette var. Bu amaçlarla tarikatlara giren kötü niyetli insanlar yok mu? Elbette var. Tıpkı Atatürkçülük üzerinden para ve iktidar sömürüsü yapanlar olduğu gibi var.

Muhtemelen mevzubahis tarikat içinde de böyle insanlar vardır, bilmiyorum.

Bildiğim, tarikat ve cemaatlerin idam ve sürgünlerle sindirilememiş, kökleri Anadolu'yu "ele geçirilemeyen kale" kılan o büyük çınarın parçası olan güzellikler olduğudur.

Bu minvalde her bir tarikat mensubu da başkalarının değil, Allah'ın nazarının üzerlerinde olduğunun bilinciyle azami dikkât ve rikkâtle hareket etmeye özen göstermelidir.

atatürk silinmiyor, cemaatler kapatılmıyor! - aktüel haberleri
 Cumhuriyet’in Arakan paylaşımına tepki - Son Dakika Haberler}

Cumhuriyet’in Arakan paylaşımına tepki - Son Dakika Haberler

Cumhuriyet gazetesinin, resmi Twitter hesabında paylaştığı Arakan haberi tepki çekti. Yabancı bir medya kuruluşuna açıklamada bulunan Myanmar ordusunda görevli bir albayın, Müslüman kadınlara tecavüz iddialarına yönelik olarak "Kim bu kadınlara tecavüz etmek ister?" şeklindeki skandal sözlerini başl...

Read More »