Google, Telefon uygulamasındaki düzen değişikliklerini test ediyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Google telefon aramaları yapmak ve daha fazlasını yapmak için kullanılan Google Telefon uygulamasına (Google uygulamasıyla Telefon olarak bilinir) yönelik yeni bir düzen üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Bu muhtemelen onu Android’de en yaygın kullanılan ancak daha az müjdelenen uygulamalardan biri haline getiriyor. Yeni kullanıcı arayüzü, şu anda Favori, Son Kullanılanlar, Sözleşmeler ve Sesli Posta gibi seçenekler sunan çeviricinin alt çubuğunu ortadan kaldıracak. Bunun yerine çeviricide üç satırlı bir hamburger menü simgesi yer alacak. Simgeye dokunulduğunda yalnızca iki seçeneğin (Kişiler ve Sesli Posta) bulunduğu bir yan panel görüntülenir.

Bu iki seçenek dışında sayfa boş olduğundan garip görünüyor. Google, yan paneli doldurmanın yollarını düşünüyor olabilir veya bu düzen, yalnızca Google tarafından yapılan ve Google tarafından Telefon uygulamasının en son beta testini takiben yayınlamayı planlamadığı bir test olabilir. Alt çubuktaki Kişiler ve Sesli Posta seçeneklerinin yerini hamburger menü simgesinde görünen seçenekler alacak olsa da, alt çubuktaki Sık Kullanılanlar ve Son Kullanılanlar seçenekleri yeni düzende hiçbir yerde görünmüyor. Belki de hamburger menü simgesine dokunulduğunda yan paneldeki Kişiler ve Sesli Posta’ya katılacaklar. Bu panelin biraz daha dolu görünmesini sağlayacaktır.
Yeni düzen, AssembleDebug tarafından aşağıdakilerle birlikte keşfedildi: PiunikaWeb halka açık beta sürümü 128.0.625763929’da. Yeni düzen henüz Android 15 beta 1 çalıştıran Pixel 6 Pro cihazıma ulaşmadı. Telefonumda Google’ın Herkese Açık Beta Sürümü 127.0.620688474 var. Google’dan Telefon uygulamasının bir sonraki beta güncellemesinin bana yeni düzeni vereceğini tahmin ediyorum.
AssembleDebug ayrıca, kullanıcılara Acil SOS olarak bilinen özelliği kullanma izni veren ve Android kullanıcılarının hücresel bağlantı olmadığında uydu aracılığıyla acil durum hizmetlerine bağlanmalarına olanak tanıyan bir kod dizisi de keşfetti. Bu özelliğin gelmesi bekleniyor Android15nihai versiyonu Eylül veya Ekim aylarında yayınlanacak. Kararsız bir beta güncellemesinde zar atmayı umursamayanlar için, Android15 beta 1 şu anda uyumlu Pixel telefonlar için mevcuttur.
Tehlike şu ki beta, telefonu silmeden kaldırılamayacağından, her gün kullandığınız uygulamaların çalışmaması, pil ömrünün azalması ve telefonu istediğiniz şekilde kullanmanızı imkansız hale getiren hatalar ile yaşamak zorunda kalabilirsiniz. uygulamanın son sürümü Eylül veya Ekim aylarında yayınlanır. Yine de bloğunuzda koşan ilk kişi olmak istiyorsanız Android15google.com/android/beta adresine gidin veya bu bağlantıya dokunun. “Uygun cihazlarınızı görüntüleyin” yazan kutuya bastığınızda Pixel’inizin fotoğrafını gösteren bir sayfaya yönlendirilirsiniz. Resmin altında Etkinleştir’e dokunun. Birkaç dakika sonra şuraya gidin: Ayarlar > Sistem > Sistem güncellemesi ve en son beta sürümüne güncellemeniz Android15 hazır olacak.

McDonald's McCrispy Oyun Koltuğunda Kızartma Tutacağı ve Sandviç Isıtıcısı Var - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

McDonald’s’ın Birleşik Krallık kolu, yeni “oyunu değiştiren” tavuk burgeri McCrispy’ı kutlamak için bir oyun koltuğu veriyor. Ve onu sevip sevmediğimizden emin değiliz.

Read More »
Nükleer füzyon, henüz gelmemiş bir devrim - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Nükleer füzyon, henüz gelmemiş bir devrim - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Aralık 2022’de Kaliforniya’da yaşanan tarihi bir an. Lawrence Livermore Ulusal Laboratuvarı’ndan (LNLL) bilim adamları, tamamen kapalı bir odada, yıldızlardan ilham alan bir fiziksel tepkimeyi yeniden üretmeyi ve ustalaşmayı başardılar: nükleer füzyon.

Read More »
Baştan başlamanıza gerek kalmadan Bing AI sohbetinizi masaüstünden mobile taşımaya hazır olun - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Baştan başlamanıza gerek kalmadan Bing AI sohbetinizi masaüstünden mobile taşımaya hazır olun - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Microsoft, Bing AI için bir başka büyük güncelleme üzerinde çalışıyor ve bu tur mobile gidiyor. En son parti, bir çeşitli masaüstü iyileştirmelerinin önceki duyurusu ve örtecek çok şeyimiz var.

Read More »

İlk testte Zendure SolarFlow: balkon elektrik santrali için modüler depolama - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

SolarFlow ile Zendure, balkon elektrik santralleri için takılabilir depolama sistemlerinin ilk üreticilerinden biri oldu. Sistem, modüler bir şekilde daha fazla depolama ile uyarlanabilir ve mevcut balkon santral donanımına tamamen entegre edilebilir. nextpit, Zendure SolarFlow’u sizin için test etti.

Read More »

GTA 6 Platformları PS5 ve Xbox Serisi için Onaylandı, Ancak PC İçin Değil - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Rockstar Games, fragmanının sızdırılmasının ardından yarınki orijinal plan yerine bugün Grand Theft Auto 6’yı resmi olarak duyurdu. Fragmanda gösterilecek çok şey olmasına rağmen bir şey eksikti: platformlardan bahsedilmesi. Stüdyo, oyunun hem PS5 hem de Xbox Serisi konsollarında mevcut olacağını doğruladığı için artık cevabı bulduk. PC oyuncularına gelince, GTA 6 en azından şimdilik platformda yer almayacak gibi görünüyor.

Read More »
Rusya'nın en ucuz geçitlerinden biri olan Livan X3 Pro güncellendi ve daha güçlü hale geldi. Livan X3 Pro 2024 7,8 bin dolara sunuldu - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Rusya'nın en ucuz geçitlerinden biri olan Livan X3 Pro güncellendi ve daha güçlü hale geldi. Livan X3 Pro 2024 7,8 bin dolara sunuldu - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Fiyatı 1,68 milyon ruble olan Livan X3 Pro, Rusya’nın en uygun fiyatlı crossover’larından biri ve bugün Çin’de satışa sunulan Livan X3 Pro 2024, geçen yılki versiyona göre daha güçlü hale geldi ve daha fazla donanıma sahip oldu.

Read More »

Other Articles