New Destiny 2 Osiris Ödülleri ve Haritası Bu Hafta Denemeleri 19 Nisan - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Destiny’s Trials of Osiris haftalık PvP modu bu Cuma günü yeni bir harita ve ödüllerle geri döndü. Mevcut rotasyonu merak ediyorsanız, sizi ele aldık: MP1st’s yeni Destiny 2 Trials of Osiris ödülleri ve haritası bu hafta 19 Nisan 2024 Gönderi, tüm bu bilgileri aşağıda tam olarak listeler.

New Destiny 2 Osiris Denemeleri Bu Hafta Ödül Ediyor 19 Nisan 2024:

Osiris Haritasının Denemeleri:

Sonsuz Vadi

Ödüller

  • İtibar Sıralaması 4: Yükseltme Modülü (2)
  • İtibar Sıralaması 7: Yükseltme Prizması (3)
  • İtibar Sıralaması 10: Deneme Silahı (Her sıralama sıfırlaması için yapılan değişiklikler)
  • İtibar Sıralaması 13: Yükseltme Modülü (2)
  • İtibar Sıralaması 16: Deneme Silahı (Her sıralama sıfırlaması için yapılan değişiklikler)
  • Kusursuz Ödül: Peygamber (usta)

İtibar Sistemi, Deneme Engramları ve Usta Tarım

Denemeler itibarını kazanmak için her maçta ayrı turlar kazanın. Kazandığınız itibar miktarı, kartınızda kazandığınız her turda artar. Yeterince itibar kazanın ve bir hak talebinde bulunabileceksiniz. Denemeler Engramı Saint-14’ten! Bu engram, daha önce elde ettiğiniz mevcut herhangi bir deneme ganimetine odaklanabilir veya rastgele bir Deneme düşüşü için Usta Rahool’a götürülebilir. Her maç tamamlandıktan sonra itibarınız artarmaçın sonucuna bakılmaksızın kartınızdaki tur galibiyetlerinin sayısına bağlıdır (kazanma veya kaybetme, 0-5 veya 5-4).

Kusursuz hale geldikten sonra oynamaya devam edin! 7 galibiyet seviyesinde elde ettiğiniz her galibiyet, Kusursuz’unuzu kaybetseniz bile, bonus Deneme Engramları, usta silahlar, prizmalar ve hatta Yükselen Parçalar düşürme şansına sahiptir. Deniz Feneri’ne ulaştıktan sonra kaybetmenin cezası yok!

İşiniz bittiğinde, o hafta Kusursuz olmanız koşuluyla, 7 galibiyetlik pasajınızı ek bir ustalık düşüşü karşılığında bozdurabilirsiniz. Bu, yeniden başlayabilmeniz için kartınızı sıfırlar.

Pasajlar

İsimDikmekMaliyet
Kalıcılığın GeçişiKazanma sonrasındaki kayıplar, kazancı karttan kaldırır. Yedi galibiyete ulaşmak haftalık Adept silahını ödüllendirir. Bir galibiyeti kaldırmadan yedi galibiyete ulaşmak, Deniz Feneri’ne erişim sağlar. Bu pasaj Adept silahlarına odaklanmak için kullanılamaz.1500 Parıltı
Vahşetin GeçişiÜçüncü maç galibiyetiniz bonus kazanç sağlar.1500 Parıltı
Merhamet GeçidiHer koşuda bir kaybı affeder. Bu hafta henüz kusursuz olmadıysanız ikinci kaybınızı affeder.1500 Parıltı
Zenginlik GeçişiBiletle kazanılan maçlardan elde edilen itibar artışı.2500 Parıltı
Güven GeçişiKusursuz Sandıktan bonus ödüller verir.5000 Parıltı

(Tekrar teşekkürler, /r/DestinyTheGame!)

AMD Computex 2022 Keynote Liveblog: Taipei'deki Team Red'deki yenilikler - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

AMD Computex 2022 Keynote Liveblog: Taipei'deki Team Red'deki yenilikler - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Yenile

Read More »
Peiter Zatko, ABD'li senatörlerin önünde Twitter'ı boğdu - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Peiter Zatko, ABD'li senatörlerin önünde Twitter'ı boğdu - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Peiter Zatko 13 Eylül’de uzun uzadıya ifade verdi ABD Senatosu Yargı Komitesi önünde. Twitter’ın eski güvenlik şefi, sosyal ağ kullanıcılarının kişisel verilerinin ve bundan kaynaklanan tehlikelerin yönetimi, daha doğrusu yönetimin olmaması konusunda ısrar etti. Ayrıca, silahsızlanmış Amerikan düzenleyici otoritelerinin web devleri karşısındaki eksikliklerinden de bahsetti. Bu sırada Elon Musk patlamış mısırı çıkardı.

Read More »

Meta'nın Metaverse-Linked Division, Q3 2022'de 3,7 Milyar Dolara Yakın Zarar Açıkladı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Meta’nın Reality Labs işi – metaverse ile ilgili teknoloji üretmekten sorumlu bölüm, bu yılın üçüncü çeyreğinde 3,7 milyar $ (kabaca 30.476 rupi) zarar açıkladı. Şirketin Facebook, Instagram, Messenger ve WhatsApp’ı içeren uygulama bölümü ailesi, Çarşamba günü geç saatlerde beklenenden daha zayıf ikinci çeyrek kazançları yayınladı ve sosyal medya gibi metaverse bölümünün önümüzdeki yıl daha derin net kayıplar yayınlayacağı konusunda uyardı. grup, Facebook köklerinden devam eden geçişiyle mücadele etmeye devam ediyor.

Read More »
Xbox Game Pass Ultimate, sonunda Apple TV Plus'ı denemeniz için size harika bir neden sunuyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Xbox Game Pass Ultimate, sonunda Apple TV Plus'ı denemeniz için size harika bir neden sunuyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

İki şirket bilgi işlem alanında amansız rakipler olsa da Apple ve Microsoft, Xbox Game Pass Ultimate’ı aboneleri için daha da iyi hale getirmek için iş birliği yapıyor.

Read More »

Korku Şovu: James Wan'ın Atom Canavarı ve Jason Blum'un Blumhouse'u Birleşme Görüşmelerinde - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

İşte korkutucu bir düşünce: iki korku santrali daha fazla terör yaratmak için birleşiyor olabilir.

Read More »

Google TV Yüzlerce Yeni Ücretsiz Kanal Ekliyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Bir TV rehberine tıklayarak yayın öncesi günleri özlüyor musunuz? Bir aksiyon filminin dörtte üçüne ya da filmin son 15 dakikasına denk gelmeye ne dersiniz? Kuzenim Vinny keyifli bir kanal tarama pusunda? Pekala, Google TV’nin nostaljiniz için bir çaresi var. Akıllı TV işletim sistemi, geçmişten gelen bir patlama ile akış geleceğine doğru ilerliyor.

Read More »

Pixel 8a'ya Baktığımızda Pixel 6a, Google Tarafından Resmi Olarak Üretimden Kaldırıldı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Google, Pixel 6a’nın üretiminin durdurulmasına resmi olarak devam etti. Ancak şaşırmanıza gerek yok çünkü telefon 2022 yılında piyasaya çıktı ve zamanının en çok satan piksel cihazları arasında yer almasına rağmen şirket sonunda bundan vazgeçti. Bu aynı zamanda Google’ın artık odağını zaten prime time’a hazır olan Pixel 8a’ya kaydıracağı anlamına geliyor, ancak Google nihayet bu konuda daha fazla ayrıntı açıklamaya başlamadan önce Mayıs ayına kadar bekleyecek.

Read More »

Other Articles