Son dakika: Kahramanmaraş'ta çatışma çıktı - Son Dakika Haberler

Son dakika: Kahramanmaraş'ta çatışma çıktı - Son Dakika Haberler - 04/28 03:01

son dakika: kahramanmaraş'ta çatışma çıktı - son dakika haberler
2024-04-28
Son dakika: Kahramanmaraş'ta çatışma çıktı - Son Dakika Haberler

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Barış Mahallesi, Bulutpınarı kırsalında, Nurhak Jandarma Komutanlığı ekipleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı.

Çatışma sonucunda 2 terörist etkisiz hale getirilirken, 1'i yaralı 3 terörist yakalandı.

2 TERÖRİSTİN SORGUSU SÜRÜYOR

Ölü olarak ele geçirilen teröristlerin cesetleri hastane morguna konulurken, 2 teröristin sorgusunun ise sürdüğü öğrenildi.

Bölgede jandarma ve özel harekat polislerinin geniş güvenlik önlemi aldığı öğrenildi.

VALİLİK: 2'Sİ ÖLÜ, 5 TERÖRSİT ETKSİZ HALE GETİRİLDİ

Kahramanmaraş Valiliği, bu sabah Nurhak İlçesi'nde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK arasındaki çatışmayla ilgili açıklama yaptı. PKK'lı 2 teröristin öldürüldüğü, 1'i yaralı, 3 teröristin de yakalandığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığımızca 29 Ağustos 2017 tarihinde yürütülen operasyonel faaliyetler kapsamında Nurhak ilçemiz kırsalında bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile sıcak temas sağlanmış, çıkan çatışmada 2 terörist ölü, 1 terörist yaralı ve 2 terörist sağ olarak silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Terörle, teröristle mücadelemiz kesintisiz ve kararlılıkla devam edecektir."

son dakika: kahramanmaraş'ta çatışma çıktı - son dakika haberler
 Obama'nın Trump'a bıraktığı mektubun içeriği açıklandı - Son Dakika Haberler}

Obama'nın Trump'a bıraktığı mektubun içeriği açıklandı - Son Dakika Haberler

ABD eski Başkanı Barack Obama'nın halefi Donald Trump'a bıraktığı mektubun içeriğini Amerikan CNN televizyonu tarafından yayınladı.Obama'nın Oval Ofis'teki çalışma masasının çekmecesine bıraktığı mektupta, "demokrasi ilkelerini aşındırmamak gerektiği" uyarısı var.'BİZ BU MAKAMIN GEÇİCİ SAKİNLERİYİZ....

Read More »