Trump'tan Rusya açıklaması

Trump'tan Rusya açıklaması - 02/18 10:13

trump'tan rusya açıklaması
2024-02-18
Trump'tan Rusya açıklaması

Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile ortak basın toplantısında konuşan Trump, "Rusya'yla iyi ilişkilere sahip olacağımızı umuyorum. Bunu yüksek sesle ve net olarak söylüyorum, bunu yıllardır söylüyorum. Hep şunu söylerdim ki, Rusya'yla harika ya da en azından iyi ilişkilerimiz olsaydı iyi olurdu. Bu çok önemli ve bunun bir gün olacağına inanıyorum" dedi.

"BARIŞMAMIZ HERKES İÇİN İYİ OLUR"

ABD lideri, "Bu büyük bir ülke, nükleer bir ülke, barışmamız gereken bir ülke ve eninde sonunda barışacağız. Bu, herkes için, tüm dünya için ve diğer şeyler için çok iyi olurdu" diye ekledi.

"PEK ÇOK ÜLKEYİ GÜVENLİK TEHDİDİ OLARAK GÖRÜYORUM"

Trump, gazetecilerin "Rusya'yı güvenlik tehdidi olarak görüyor musunuz?" şeklindeki sorusunu ise "pek çok ülkeyi güvenlik tehdidi olarak değerlendiriyorum" diyerek yanıtladı.

trump'tan rusya açıklaması
 Konut satışları hız kesmedi - Ekonomi Haberleri}

Konut satışları hız kesmedi - Ekonomi Haberleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Temmuz ayı 'Konut Satış İstatistikleri' verisini açıkladı. Buna göre, Türkiye genelinde konut satışları Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 42,4 oranında artarak 115 bin 869 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 18 bin 83 konut satışı ve yüzd...

Read More »