Samsung, artık Galaxy AI tarafından desteklenen Galaxy S24 serisini piyasaya sürüyor, Hindistan fiyatını, teknik özelliklerini ve diğer ayrıntıları kontrol edin - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Samsung, artık Galaxy AI tarafından desteklenen Galaxy S24 serisini piyasaya sürüyor, Hindistan fiyatını, teknik özelliklerini ve diğer ayrıntıları kontrol edin - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Samsung, Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra’yı içeren yeni Galaxy S24 serisini piyasaya sürdü. Cihazlar birinci sınıf özelliklerle gelirken, en önemli özelliği Google Gemini tarafından desteklenen yeni Galaxy AI’dır. S24 serisi 79.999 rupiden, S24 Ultra ise 1.29.999 rupiden başlıyor

Bu yıl piyasaya sürülecek tüm amiral gemisi Android akıllı telefonların gidişatını belirleyecek büyük bir gelişmeyle Samsung, sonunda Samsung’un Galaxy AI destekli Galaxy S24 serisini piyasaya sürdü.

Hindistan’da Galaxy S24 serisi Rs’den başlıyor. Temel Galaxy S24’ün temel versiyonu 79.999 rupi iken, en üst seviye Galaxy S24 Ultra 1.29.999 Rs’den başlıyor.

Amiral gemisi serisi altında üç cihazı piyasaya sürme geleneğini sürdüren Samsung, Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra’yı piyasaya sürdü.

İlgili Makaleler

SAMSUNG

Samsung Galaxy AI: İşte Galaxy S24 Ultra ile başlatılan tüm AI özellikleri

SAMSUNG

Samsung Galaxy S24 serisinin küresel lansmanı: Neler bekleniyor, nasıl canlı izlenir

Galaxy S24 ve Galaxy S24+, çeşitli yönlerden gerçek amiral gemisi Galaxy S24 Ultra’ya benzese de, iki kardeş gücünü Samsung’un kendi Exynos 2400 SoC’sinden alırken Galaxy S24 Ultra, yeni Snapdragon S24 Ultra’dan güç alıyor. Dahası, her üç cihaz da bazı önemli yapay zeka özelliklerini beraberinde getiriyor

Samsung Galaxy S24 Serisi Özellikleri ve Teknik Özellikleri
Samsung Galaxy S24, 120Hz’e kadar yenileme hızına sahip 6,2 inç full-HD+ Dinamik AMOLED ekrana sahiptir. Samsung’un Exynos 2400 yonga seti üzerinde çalışır ve 256 GB’a kadar depolama seçenekleri sunar. Üçlü arka kamera kurulumunda 50 MP birincil kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 3x optik yakınlaştırmalı 10 MP telefoto sensör bulunuyor. Daha büyük 4.000 mAh pil ile gelişmiş performans sunar.

Galaxy S24+, 1440 x 3120 piksel çözünürlüğe ve 1 Hz ile 120 Hz arasında esnek yenileme hızına sahip 6,7 inç Dinamik AMOLED ekrana sahiptir. Exynos 2400 yonga setini kullanır ve 512 GB’a kadar depolama seçenekleri sunar. Kamera konfigürasyonu Galaxy S24’ünkini yansıtıyor ve 4.900mAh batarya ile donatılmış.

Premium Galaxy S24 Ultra ise Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti tarafından desteklenen 6,8 inç QHD+ Dinamik AMOLED ekrana sahip. 12 GB RAM ile 1 TB’a kadar depolama seçenekleri sunan dörtlü arka kamera kurulumu, şaşırtıcı bir 200 MP birincil kamera, 12 MP ultra geniş sensör, 5x optik yakınlaştırmalı 50 MP telefoto kamera ve 3x optik yakınlaştırmalı 10 MP telefoto sensörden oluşuyor. iPhone 15 Pro modellerini hatırlatan Titanyum çerçeveye sahip ve 5.000mAh bataryaya ev sahipliği yapıyor.

Akıllı telefonların dayanıklılık açısından IP68 derecesine sahip olması dikkat çekicidir. Standart model 25W hızlı şarjı desteklerken Plus ve Ultra çeşitleri ise 45W kablolu şarj desteği sunuyor. Ayrıca akıllı telefonların birlikte verilen şarj cihazı olmadan satıldığını da belirtmekte fayda var.

Uzun ömürlülük sağlayan Samsung, amiral gemisi telefonları için 7 yıllık büyük Android yazılım güncellemeleri ve güvenlik yamaları taahhüt ediyor.

Galaxy Yapay Zeka Özellikleri
Samsung, S24 serisiyle birlikte sunduğu AI özelliklerinin tamamını gerçekten kullanıyor. Bu yıl Google’ın Gemini Yapay Zekası tarafından desteklenen Galaxy S24 serisi, bir dizi üretken Yapay Zeka özelliğiyle birlikte geliyor.

Bunlardan bazıları arasında mesajlaşma uygulamalarında gerçek zamanlı çeviri, canlı çağrı çevirileri, fotoğraflarda hızlı aramalar için Arama Çemberi özelliği ve çevrimiçi makaleleri özetleyen bir Tarayıcı yardımı özelliği yer alıyor. Telefonlar ayrıca fotoğraflardaki nesnelerin kaldırılması gibi yapay zeka tabanlı düzenlemeyi ve diğer birçok yapay zeka destekli geliştirmeyi de destekliyor.

Samsung Galaxy S24 Serisi Fiyatlandırması ve Stok Durumu
Şirket, Galaxy S24 için 8GB + 256GB ve 8GB + 512GB modellerini Rs’de sunuyor. 79.999 ve Rs. Sırasıyla 89.999. Galaxy S24+, Rs fiyatıyla 12GB + 256GB modeliyle geliyor. 99.999 ve 12GB + 512GB modelinin fiyatı Rs. 1,09,999.

Amiral gemisi Samsung Galaxy S24 Ultra’nın Hindistan’daki başlangıç ​​fiyatı Rs. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip temel model için 1,29,999. Ek yapılandırmalar Rs’de fiyatlandırılan 12 GB + 512 GB’yi içerir. 1,39,999 ve 12GB + 1TB fiyatı Rs. 1,59,999. Telefon Titanyum Grisi, Titanyum Moru ve Titanyum Siyahı renklerinde mevcut olup çevrimiçi alıcılar Titanyum Mavisi, Titanyum Yeşili ve Titanyum Turuncusunun özel seçeneklerine sahiptir.

Galaxy S24, Amber Sarısı, Kobalt Menekşesi ve Oniks Siyahı renk seçenekleriyle sunulurken Galaxy S24+, Kobalt Menekşesi ve Oniks Siyahı ile Safir Mavisi ve Yeşim Yeşili yalnızca çevrimiçi olarak mevcuttur.

Tüm Galaxy S24 modelleri için ön rezervasyonlar bugün hem online hem de perakende mağazalarda başlıyor. Galaxy S24 Ultra ve Galaxy S24+ için ön rezervasyon yapan müşteriler Rs değerinde avantajlardan yararlanabilir. 22.000, 256 GB’lık model için ön rezervasyon yapıldığında 512 GB depolama seçeneğine ücretsiz yükseltme ve Rs’lik yükseltme bonusu dahil. 12.000. Galaxy S24 Rs değerinde avantajlar sunuyor. 15.000, yalnızca yükseltme bonusunu içerir.

Ek olarak Samsung, Rs değerinde ücretsiz bir Kablosuz Şarj Cihazı Duo sağlıyor. Bugün saat 12:00’den itibaren resmi Hindistan web sitesindeki Samsung Live etkinliği sırasında Galaxy S24 serisi için ön rezervasyon yaptıranlara 4.999.

Hindistan PC pazarı neden 2022'de kesinti ile karşılaşabilir? - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Hindistan PC pazarı neden 2022'de kesinti ile karşılaşabilir? - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Yeni Delhi, Çin, ülke genelindeki büyük üretim merkezlerinde kilitlenmeler uygulayarak Sıfır-Covid politikası konusunda güçlü bir duruş sergiledikçe, PC pazarında tedarik kesintileri meydana gelecek ve Hindistan’ın yine sopanın kısa ucunu alması bekleniyor. yeni bir rapor.

Read More »
Google, en yeni Arama özelliklerini gösterir: Yakınımda Çoklu Arama ve Sahne Keşfi - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Google, en yeni Arama özelliklerini gösterir: Yakınımda Çoklu Arama ve Sahne Keşfi - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Google Arama’nın yıllar içinde bu kadar gelişmiş olması şaşırtıcı. Metin sorgularından Google Lens’e sesli girişe kadar, arama teknolojisinin ilerlemesi muazzam olmuştur.

Read More »

Dava, Modern Yapay Zekanın Temelini Oluşturan Hurdaya Çıkarma Yöntemlerini Hedefliyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

“Bilgisayarla kaçan bir korsan, dijital sanat” DALL-Eresim: OpenAI

Read More »

Sonic Frontiers 2,5 Milyon Adet Satışı Aştı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Temel olarak en başından beri, birçok kişi Sonic Frontiers’ın iyi satıp satmayacağını merak etti. Görünüşe göre SEGA, oyunun ne olması gerektiğine odaklanmıyor ve bunun yerine “yapmak istediklerini” yapıyor. Hepimizin bildiği gibi, oyun tasarımına gitmenin en iyi yolu bu değil. Bu nedenle, oyun kaba bir şekilde piyasaya sürüldüğünde, bunun oyunun satışlarını etkileyip etkilemeyeceği merak edildi. SEGA, oyunun ilk satış sayısını düşürdü ve gerçekten iyi görünüyor.

Read More »

WWDC 2023: Nasıl izlenir ve ne beklenir? - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Apple’ın Dünya Çapında Geliştirici Konferansı (WWDC), Cupertino şirketinin yılın en önemli etkinliklerinden biridir. Geleneksel olarak, WWDC her zaman yazılıma daha fazla odaklanmıştır ve donanım genellikle arka plandadır.

Read More »

Ölümden yükselişini görmek istediğimiz en iyi 8 klasik Xbox serisi - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Microsoft’un son yıllarda en son ‘büyük’ ​​sürüm olan Redfall ile ayrıcalıklı oyunlarla mücadele ettiği ve oyuncuları biraz hayal kırıklığına uğrattığı bir sır değil. Tarihsel olarak Microsoft, oyuncuları Xbox’a itmek için Forza, Halo ve Gears of War gibi büyük isabetçilere güvenmiştir. Bununla birlikte, 2023’teki son Xbox Games Showcase, Starfield, Clockwork Revolution ve daha fazlası gibi oyunlar sayesinde Xbox’ın yol haritasını değiştirdi – yaklaşan Xbox oyunları listesi kesinlikle dolu. Ama biz açgözlüyüz, istiyoruz hatta daha fazla.

Read More »
En İyi MW3 FJX Imperium Donanımı ve Sınıf Kurulumu - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

En İyi MW3 FJX Imperium Donanımı ve Sınıf Kurulumu - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

FJX Imperium, Modern Warfare 3’teki iyi miktarda hasar veren en iyi keskin nişancı tüfeğidir. Oyun, oyuncuların silahlarını özgürce özelleştirmelerine olanak tanıdığından, bu kılavuz size Modern Warfare 3’ün en iyi FJX Imperium ekipmanını gösterecektir.

Read More »
Dijital Dönüşüm ve gayrimenkul: Nexity'nin üç yapay zeka projesi - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Dijital Dönüşüm ve gayrimenkul: Nexity'nin üç yapay zeka projesi - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Faiz oranlarının artması, emlak fiyatlarında iki yılda neredeyse yüzde 50’ye varan düşüş; Tüm emlak sektörü gibi Nexity’nin durumu pek iyi değil.

Read More »
Windows 11'de GPU sıcaklığınızı nasıl kontrol edersiniz? - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Windows 11'de GPU sıcaklığınızı nasıl kontrol edersiniz? - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Windows 11’de GPU sıcaklığınızı nasıl kontrol edeceğinizi bilmek istiyorsanız, büyük ihtimalle çok ısınıp ısınmadığı konusunda endişeleniyor olabilirsiniz. Belki performans sorunları yaşıyorsunuz ve bunun sorumlusunun termal kısma olduğunu düşünüyorsunuz ya da donanımınızı değiştirdiniz ve değişen hava akışının sıcaklıkları nasıl etkilediğini görmek istiyorsunuz. En iyi oyun bilgisayarlarından birine sahip olsanız bile GPU’nuzun çok ısınması kötü bir haber olabilir; bu nedenle sıcaklıkları takip etmek iyi bir uygulamadır.

Read More »

Other Articles