Şampiyon beyinlere ödül - Akdeniz Haberleri

Şampiyon beyinlere ödül - Akdeniz Haberleri - 03/04 21:37

şampiyon beyinlere ödül - akdeniz haberleri
2024-03-04
Şampiyon beyinlere ödül - Akdeniz Haberleri
ÇİN'DE düzenlenen 'Robot Challenge 2017' yarışmasında engelliler için hazırladıkları 'zihin gücü ile kontrol' projeleriyle birincilik, ikincilik ve dördüncülük kazanan BİLSEM öğrencilerinden oluşan Antalya Robot Takımı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nca (ATSO) üç boyutlu yazıcıyla ödüllendirildi. Öğrencilere ödülleri, ATSO'nun ağustos ayı meclis toplantısında verildi.

DEVRİMİ KAÇIRMAYALIM
ATSO Başkanı Davut Çetin, "Türkiye 19'uncu yüzyılda sanayi devrimini kaçırdı, 21'inci yüzyılda dijital devrimi kaçırmasın istiyoruz. Bizleri dünyanın en büyük ekonomileri arasına sokabilecek nesil bu çocuklar olacaktır" dedi. BİLSEM Müdürü Arif Aydeniz de yarışmaya ATSO'nun desteğiyle gittiklerini belirterek, teşekkür etti.
şampiyon beyinlere ödül - akdeniz haberleri
 OHAL Komisyonu’na 101 bin 500 başvuru - Son Dakika Haberler}

OHAL Komisyonu’na 101 bin 500 başvuru - Son Dakika Haberler

OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerle kamudan uzaklaştırılan yaklaşık 107 bin kişiden 101 bin 496'sı OHAL Komisyonu'na başvurdu.17 Temmuz'da almaya başladığı başvuruları dün tamamlayan Komisyon'a, FETÖ ile mücadele kapsamında kapatılan 774 tüzel kişinin de başvurusu oldu.Başkanlığı...

Read More »