Başbakan Yıldırım, 3 ülkenin başbakanlarıyla çalışma yemeğinde bir araya geldi - Son Dakika Haberler

Başbakan Yıldırım, 3 ülkenin başbakanlarıyla çalışma yemeğinde bir araya geldi - Son Dakika Haberler - 02/21 00:15

başbakan yıldırım, 3 ülkenin başbakanlarıyla çalışma yemeğinde bir araya geldi - son dakika haberler
2024-02-21
Başbakan Yıldırım, 3 ülkenin başbakanlarıyla çalışma yemeğinde bir araya geldi - Son Dakika Haberler

Başbakan Binali Yıldırım, Slovenya Başbakanı Miro Cerar, Estonya Başbakanı Jüri Ratas ve Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic'i Vahdettin Köşkü'nde verdiği çalışma yemeğinde ağırladı. Başbakan Yıldırım ve konuk liderler görüşme öncesi İstanbul Boğazı'nda fotoğraf çektirdi. Yıldırım ve konuk liderlerin ülke gündemleri ve dünya gündemlerine ilişkin konuştukları öğrenildi. Toplantı sonrası Başbakan Yıldırım ve konuk liderler Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak olan Slovenya-Sırbistan Eurobasket 2017 final maçını izleyecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM, KONUK LİDERLERE AVRASYA TÜNELİ KONTROL MERKEZİNİ GEZDİRDİ

Başbakan Binali Yıldırım, Vahdettin Köşkü'nde misafir ettiği 3 ülkenin başbakanlarına Avrasya Tüneli Kontrol Merkezini gezdirerek, proje hakkında bilgiler verdi.

Başbakan Binali Yıldırım, Slovenya Başbakanı Miro Cerar, Estonya Başbakanı Jüri Ratas ve Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic'i Vahdettin Köşkü'nde verdiği çalışma yemeğinde ağırladı. Yemek sonrasında Yıldırım, konuk liderlere Avrasya Tüneli Kontrol Merkezini gezdirerek, proje hakkında bilgiler aktardı.

başbakan yıldırım, 3 ülkenin başbakanlarıyla çalışma yemeğinde bir araya geldi - son dakika haberler
 BM'den Gazze'ye 2,5 milyon dolar yardım - Avrupa Haberleri}

BM'den Gazze'ye 2,5 milyon dolar yardım - Avrupa Haberleri

Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardım ve Kalkınma Koordinatörü Robert Piper, işgal altındaki Filistin toprakları insani bağış fonundan Gazze'deki acil ihtiyaçları gidermek için 2,5 milyon dolar tahsis edildiğini açıkladı.Piper, yaptığı yazılı açıklamada, Gazze'deki insani durumda yaşanan kötüleşmen...

Read More »