Tekken 8: Claudio Serafino Oynanışı Açıklandı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Claudio Serafino, Tekken serisi için nispeten yeni bir karakter ve en son bölüm için geri döndü. İlk olarak Tekken 7’de tanıtıldı ve Tekken 8’in de bir parçası olacak. Bandai Namco, Claudio Serafino’yu çalışırken gösteren yepyeni bir video yayınladı.

‘Demons Avcısı’ Claudio Serafino Tekken 8’e Geri Dönüyor

Diğer eski karakterlerin çoğu tamamen yenilenirken, Claudio’nun tasarımı nispeten Tekken 7’deki haline benzer tutuldu. Arkası taranmış gri saçlarıyla aynı beyaz kıyafeti giyiyor. Daha önce herhangi bir Tekken karakteri için en az hamle sayısına sahipti. Ancak temel hareketleri ve güçlendirmesi, onu hesaba katılması gereken bir güç haline getiriyor. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Ek olarak, Claudio’nun mistik güçleri ve öfkesi harika bir animasyona ve tasarıma sahiptir. Karakter tasarımı oldukça benzer olsa da daha detaylı ve gerçekten iyi görünüyor. Ayrıca Claudio’nun menşei İtalya’dır ve dünyanın en güçlü şeytan kovucusu olarak kabul edilir. adlı bir örgütün de lideridir. Sirius Okçuları. Buradan daha fazlasını okuyabilirsiniz.

Tekken 8 şu anda kapalı beta testine giriyor ve bu, oyunu önceden deneyimlemenin mükemmel bir yolu olacak. Şu anda bir çıkış tarihimiz yok, ancak bu yakında gerçekleşecek Gamescom’da açıklanabilir.

Claudio Serafino’nun Tekken 8 oynanışı hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.

Çocuklar fiziksel cüzdanlarını mobil ödemeler lehine terk ediyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Çocuklar fiziksel cüzdanlarını mobil ödemeler lehine terk ediyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Kart veren platform Marqeta’nın araştırmasına göre, gençler geleneksel ödeme yöntemleri yerine mobil ödeme uygulamalarını giderek daha fazla tercih ediyor.

Read More »
GPU Talebi 2022'nin 1. Çeyreğinde Yavaş Ama Sürekli Düşüyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

GPU Talebi 2022'nin 1. Çeyreğinde Yavaş Ama Sürekli Düşüyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

tarafından yeni bir raporda Jon Peddie Araştırma, GPU pazarının, son iki yılda endüstriyi rahatsız eden aralıksız arz ve talep sorunlarından yavaş ama istikrarlı bir şekilde toparlandığı görülüyor. Rapora göre, 2022’nin ilk çeyreğindeki GPU sevkiyatları, 2021’in 4. çeyreğine kıyasla %6,2’lik bir düşüş gördü ve ilk çeyrekte toplam 96 milyon adet sevk edildi. Bu, tüm büyük oyunculardan gelen hem entegre hem de ayrı grafikleri içerir: Intel, AMD ve Nvidia.

Read More »

Dying Light 2 1.014 Güncellemesi Bu 24 Haziran'da Çıkıyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Techland, Dying Light 2 1.014 güncellemesini gizlice çıkardı ve kontrol edildiğinde bu, oyunun yalnızca yeni nesil versiyonu için çıkmış gibi görünüyor. Bu küçük bir indirme ve duyurulmamış bir indirmedir, bu nedenle bu ayın başlarında büyük Bölüm 1: In the Footsteps of the Nightrunner yamasını yeni aldığımız için yeni bir içerik beklemeyin. Dying Light 2 24 Haziran yama notlarındaki yeniliklere göz atın.

Read More »

ED, Rs Değerindeki Taze Mevduatları Donduruyor. 78 Crore, Razorpay Tesislerine Baskınlardan Sonra, Çin Kredi Uygulamaları - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Cuma günü ED, Rs değerinde taze mevduatları dondurduğunu söyledi. Çin vatandaşları tarafından “kontrol edilen” kredi uygulamalarının yasadışı operasyonlarına karşı devam eden bir kara para aklama soruşturmasının bir parçası olarak ödeme ağ geçidi Razorpay ve bazı bankalara yapılan baskınların ardından 78 crore.

Read More »
Wi-Fi yönlendiriciniz yakında nefesinizi ölçebilir - işte böyle - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Wi-Fi yönlendiriciniz yakında nefesinizi ölçebilir - işte böyle - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Uyku apnesinden katatreni’ye (uykuda inleme olarak da bilinir), pek çok Solunum Problemleri geceleri biz yatağa tıkılıp kaldığımızda kendilerini gösterirler. Bu, tespit edilmelerini zorlaştırır ve teşhis edilmesini daha da zorlaştırır. Neyse ki, Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsündeki (NIST) bilim adamları, nefesinizi ölçmek ve ne zaman nefes almakta zorlandığınızı belirlemek için mevcut Wi-Fi yönlendiricinizi kullanmanın bir yolunu geliştirdiler.

Read More »

Amazon şimdi birden fazla iPad Pro 11 (2022) modelini 200 $'lık büyük indirimlerle satıyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Giriş seviyesi 11 inç iPad Pro (2022) modelinden daha iyi ne olabilir? 799 $ gibi zaten oldukça makul bir fiyattan nadir bir 70 dolar indirim mi? Görünüşte makul olmayan 1.499 $’lık fiyatlardan çok daha yüksek bir 200 $’a düşen ve çok daha iyi donanımlı konfigürasyonlarda yükselen aynı Apple M2 santraline ne dersiniz?

Read More »
Sinek kuşlarını bahçenize çekmenin 7 yolu - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Sinek kuşlarını bahçenize çekmenin 7 yolu - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

İster keskin bir kuş gözlemcisi olun, ister sadece renkli türlerin güzelliğinin tadını çıkarın, sinek kuşlarını bahçenize çekmenin yollarını bilmek isteyebilirsiniz.

Read More »
Bitcoin iki yıl sonra ilk kez 47.000 doları gördü - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Bitcoin iki yıl sonra ilk kez 47.000 doları gördü - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Resim: Instagram.

Read More »

Sürpriz! Apple, yeni iPad tabletlerini tanıtmak için 7 Mayıs'ta "Let Loose" etkinliğini düzenleyecek - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Apple, yeni iPad modellerini tanıtmak için 7 Mayıs’ta “Let Loose” başlıklı bir etkinlik düzenleyeceğini duyurarak herkesi şaşırttı. Festivaller, Apple’ın genel merkezinin bulunduğu Batı Yakası’nda saat 10:00 EDT’de (saat 7:00) başlayacak. Hemen hemen herkes Apple’ın yeni iPad’ler için bir etkinlik düzenlemekten vazgeçmesini bekliyordu ve şirketin daha önce olduğu gibi yeni iPad modellerini duyururken bir basın bülteni yayınlamasını bekliyordu.

Read More »

Other Articles