Filede altyapı atağı - Akdeniz Haberleri

Filede altyapı atağı - Akdeniz Haberleri - 02/08 02:17

filede altyapı atağı - akdeniz haberleri
2024-02-08
Filede altyapı atağı - Akdeniz Haberleri
TÜRKİYE Voleybol Bayanlar 2'nci Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını antrenör Koray Turgut yönetiminde sürdürüyor. 13 kişilik A takım kadrosunun 11 oyuncusunu altyapısından yetiştiren Kepez Belediyespor, kendi tesislerinde günde çift antrenman yapıyor. Kepez Belediyespor, Antalya'daki ilk hazırlık döneminin ardından Eskişehir'de kampa girecek. Kepez'in Sultanları ilk resmi karşılaşmasına ekim ayında çıkacak.

ALTYAPININ ÖNEMİ
Kepez Belediyespor Voleybol Menajeri Coşkun Güvenç, altyapıda yetenekli ve değerli oyuncular olduğunu, amaçlarının dışarıdan transfer yapmak yerine bu yeteneklere sahip çıkmak olduğunu söyledi. Kepez Belediyespor Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ise, altyapıya çok önem verdiklerini, Kepezspor'un artık sporcu fabrikası olduğunu, transfere para harcamadıklarını, kendi sporcularını yetiştirerek Türk sporuna kazandırdıklarını ifade etti.
filede altyapı atağı - akdeniz haberleri
 Cumhuriyet’in Arakan paylaşımına tepki - Son Dakika Haberler}

Cumhuriyet’in Arakan paylaşımına tepki - Son Dakika Haberler

Cumhuriyet gazetesinin, resmi Twitter hesabında paylaştığı Arakan haberi tepki çekti. Yabancı bir medya kuruluşuna açıklamada bulunan Myanmar ordusunda görevli bir albayın, Müslüman kadınlara tecavüz iddialarına yönelik olarak "Kim bu kadınlara tecavüz etmek ister?" şeklindeki skandal sözlerini başl...

Read More »