Sony WF-1000XM5 TWS Kulaklık Tasarımı ve Spesifikasyonları Söylentiler Çıkmadan Önce Sızdı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri



Sony WF-1000XM5 gerçek kablosuz kulaklıkların, Haziran 2021’de piyasaya sürülen Sony WF-1000XM4 TWS kulaklıkların halefi olarak yakında piyasaya çıkması bekleniyor. Yakında çıkacak olan giyilebilir ses cihazı, muhtemelen kullanıcının rahatlığına daha fazla odaklanacak. Ayrıca daha hızlı şarj seçenekleri sunmaları bekleniyor. Yeni bir sızıntı, iddia edilen kulaklıkların çok daha hafif ve daha hızlı şarj donanımıyla piyasaya çıkacağını gösteriyor. Sızıntı ayrıca TWS kulaklıklarının tasarımını öneriyor ve iki renk seçeneğiyle gösteriyor.

göre bir postalamak The Walkman Blog’da, Sony WF-1000XM5’lerin yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve muhtemelen bazı önemli değişikliklerle gelecek. Sızıntıda alıntılanan görüntüler büyük bir tasarım revizyonuna işaret etmese de, bildirilen özelliklerde dikkate değer bazı değişiklikler var.

Sony WF-1000XM5’ler siyah ve gümüş renk seçenekleriyle görülüyor, kulaklık başlıkları ve kasası, yine benzer renk gruplarında piyasaya sürülen önceki Sony WF-1000XM4 TWS kulaklıklara benzer bir tasarıma sahip.

Sızıntıya göre, sözde Sony WF-1000XM5 kulaklıkların ağırlığının 5,9 gram olması bekleniyor, bu da WF-1000XM4 modelinin 7,4 gram ağırlığından önemli ölçüde daha az. Bu değişikliğe uyum sağlamak için kasanın ve kulaklıkların boyutlarının daha küçük olduğu bildiriliyor.

Yakında çıkacak olan Sony TWS kulaklıkların toplam dinleme süresinin bir önceki modelde olduğu gibi 24 saat olarak kalması bekleniyor. Bununla birlikte, WF-1000XM5 kulaklıkların, kasada yalnızca üç dakikalık bir şarjla bir saatlik bir dinleme süresi sunduğu söyleniyor. Daha önce, aynı işlev en az beş dakikalık kutu içi şarj gerektiriyordu.

Sony’nin WF-1000XM5’inin ayrıca daha iyi mikrofonlar kullanarak veya işleme yeteneklerini artırarak gelişmiş bir ses alma özelliğine sahip olması bekleniyor. Kulaklıklar ayrıca kutudan çıkar çıkmaz çok noktalı bağlantı sunacak, yani aynı anda birden fazla cihaza bağlanabilecekler. Daha önceki WF-1000XM4 kulaklıklar, bu özelliği bir yazılım güncellemesinin parçası olarak aldı.

WF-1000XM5 TWS kulaklıkların piyasaya çıkış tarihi veya fiyat aralığı hakkında henüz bir ayrıntı bilinmiyor. Özellikle, Sony WF-1000XM4, Hindistan’da Rs fiyat etiketi ile piyasaya sürüldü. 19.990.


Apple, yıllık geliştirici konferansında yeni Mac modelleri ve yaklaşan yazılım güncellemeleriyle birlikte ilk karma gerçeklik kulaklığı Apple Vision Pro’yu tanıttı. Gadgets 360 podcast’i Orbital’de WWDC 2023’te şirket tarafından yapılan en önemli duyuruların tümünü ele alıyoruz. Orbital şu ​​adreste mevcuttur: spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcast’leri, Apple Podcast’leri, Amazon Müzik ve podcast’lerinizi nereden alırsanız alın.
Ortaklık bağlantıları otomatik olarak oluşturulabilir – ayrıntılar için etik beyanımıza bakın.

Wix'in yapay zeka destekli yeni bir web sitesi oluşturucu düzenleyicisi var - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Wix yükseltti Web Sitesi Oluşturucu her bir kullanıcı için kişiselleştirilmiş bir web oluşturma aracı sunan yeni bir düzenleyicinin piyasaya sürülmesiyle.

Read More »
200 dolarlık sevimli retro: Audio Technica, USB-C ve Bluetooth taşınabilir döner tablayı tanıttı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

200 dolarlık sevimli retro: Audio Technica, USB-C ve Bluetooth taşınabilir döner tablayı tanıttı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Geçen yüzyılın 80’lerinde müzik kitle haline geldi. Bu büyük ölçüde ses kasetleri ve Sony Walkman oynatıcıların yanı sıra klasik “boombox’lar” nedeniyle oldu. İşte o zaman Audio Technica, Sound Burger adlı bir cihazı piyasaya sürdü. Sadece 1980 yılında piyasaya sürüldü, portatif bir döner tablaydı. O zaman popülerlik kazanmadı, ancak şirketin yavrularını unutmadığı görülüyor. Ve 60. yıl dönümünün şerefine Audio Technica, Sound Burger’ın geliştirilmiş bir versiyonunu tanıttı.

Read More »

Amazon Birleşik Krallık Bahar İndirimi: telefonlar, tabletler ve daha fazlasında en iyi fırsatlar - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Bazı destansı fırsatlar için hazır mısınız? Amazon Birleşik Krallık, şu anda perakendecide devam eden ve 29 Mart’ta sona erecek olan heyecan verici Bahar İndirimi ile sizi bekliyor. ilgi alanları: mobil teknoloji ve tüm farklı mobil teknoloji cihazları türleri.

Read More »

Android 14 Beta 1 Sonunda Desteklenen Tüm Google Pixel Cihazlarında Kullanılabilir - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Google nihayet Android 14 Beta 1’i genel kullanıma sundu ve beta güncellemesi şu anda desteklenen tüm Pixel cihazlarına yayılıyor. En iyi yanı, beta programına zaten kaydolduysanız, endişelenmenize gerek yok çünkü güncelleme bir OTA güncellemesi olarak sunulacak ve onu istediğiniz zaman alabilirsiniz.

Read More »
Palworld - Kükürt, Barut ve Cephane Nasıl Elde Edilir - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Palworld - Kükürt, Barut ve Cephane Nasıl Elde Edilir - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

İlerleme Palworld karakterinizin daha da güçlü silahlar edindiğini görür. Sandbox harekatına birkaç saat kala daha iyi silahlar için belirli kaynaklara ihtiyacınız olacak. İşte Palworld’de Kükürt, Barut ve Cephane’nin nasıl elde edileceğine dair rehberimiz.

Read More »
Otomatik şanzımanlı Lada Vesta bayilere gitti ve en nadir ve en pahalı Lada Vesta sergi salonunda 2,4 milyon ruble karşılığında fotoğraflandı. - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Otomatik şanzımanlı Lada Vesta bayilere gitti ve en nadir ve en pahalı Lada Vesta sergi salonunda 2,4 milyon ruble karşılığında fotoğraflandı. - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

İçeriden bilgi alan Avtograd News, Lada otomobillerinin bayilere sevkiyat aralığını gösterdi.

Read More »

Other Articles