Samsung Galaxy S23, Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition Ordu İçin Piyasaya Sürüldü: Tüm Detaylar - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri



Samsung Galaxy S23 Tactical Edition ve Galaxy XCover 6 Pro, ABD’de askeri odaklı telefonlar olarak piyasaya sürüldü. Bu akıllı telefonların “taktik ve sınıflandırılmış uygulamaların gereksinimlerini” destekleyen “göreve hazır” telefonlar olduğu söyleniyor. ABD askeri güvenlik gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Android Team Awareness Kit (ATAK) ve Battlefield Assisted Trauma Distributed Observation Kit (BATDOK) gibi özelliklerle birlikte gelirler. Telefonlar ek yazılım, güvenlik özellikleri ve sağlam bir kasa alsa da, ekran özellikleri ve daha fazlası gibi temel işlevler aynı kalır.

Samsung Galaxy S23 Tactical Edition özellikleri

Galaxy S23 Taktik Sürümü, gece görüş modu, gizlilik modu ve diğerlerinin yanı sıra kilit ekranı otomatik döndürme gibi özel özelliklerle birlikte gelir. Diğer temel özellikler, 120 Hz yenileme hızına sahip 6.1 inç tam HD+ ekran ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC içeren standart Galaxy S23 ile aynıdır.

8 GB RAM ve 512 GB’a kadar depolama ile birlikte gelir. Optik açısından, Galaxy S23, 50 megapiksel birincil geniş açılı sensörün başını çektiği üçlü bir arka kamera kurulumuna sahiptir. Telefon ayrıca saniyede 30 kare fps hızında 8K video kaydı ve 360 ​​derece ses kayıt özelliği sunuyor. 25W kablolu şarjı ve 15W kablosuz şarjı destekleyen 3.900mAh bataryaya sahiptir.

Samsung Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition özellikleri

Galaxy XCover 6 Pro Taktik Sürümü de MIL-STD-810H ve 1,5 m düşme testine karşı test edildiği söylenen sağlam bir tasarımın yanı sıra özel taktik özelliklerle birlikte gelir. Ek olarak, toza, kire, kuma ve suya karşı IP68 derecesi direnci sunar.

Full HD+ çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6,6 inç PLS LCD ekrana sahiptir. 6 GB RAM ile birleştirilmiş bir Snapdragon 778G SoC tarafından desteklenmektedir. Yakışıklı, 4.050 mAh pil içerir ve 50 megapiksel birincil sensör ile çift arka kamera kurulumuna sahiptir.

Bunların dışında Galaxy S23 ve Galaxy XCover 6 Pro Taktik Sürümü, operatörlerin araçtayken veya üsse döndüklerinde raporları, eğitimleri veya görev planlamalarını tamamlamalarına olanak tanıyan bilgisayar benzeri bir deneyim sunan Samsung DeX yazılımı ile donatılmıştır. şirket söz konusu Bir açıklamada. Akıllı telefonlar, çoklu operatör ağlarını ve özel 5G SIM’lerin, Wi-Fi 6E’nin ve CBRS’nin (Citizens Broadband Radio Service) kullanımını destekler.

Ek olarak Samsung, Galaxy S23 ve Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition telefonlarının, cihazı çift katmanlı şifreleme yoluyla korumak için DualDAR mimarisini kullandığını söyledi. Telefon kapalı veya kimliği doğrulanmamış durumdayken bile çalışır.


Samsung’un Galaxy S23 serisi akıllı telefonları bu hafta başlarında piyasaya sürüldü ve Güney Koreli firmanın ileri teknoloji cep telefonları üç modelde de birkaç yükseltme gördü. Fiyatlardaki artış ne durumda? Bunu ve daha fazlasını Gadgets 360 podcast’i Orbital’de tartışıyoruz. Orbital şu ​​adreste mevcuttur: spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcast’leri, Apple Podcast’leri, Amazon Müzik ve podcast’lerinizi nereden alırsanız alın.
Ortaklık bağlantıları otomatik olarak oluşturulabilir – ayrıntılar için etik beyanımıza bakın.
Elden Ring Patch 1.0.3 Dün Gece Düştü Ve Karışık Şeyler – The Outerhaven - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Elden Ring Patch 1.0.3 Dün Gece Düştü Ve Karışık Şeyler – The Outerhaven - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Dün gece, Fromsoftware ve Bandai Namco, Elden Ring için 1.0.3 yaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Aslında bir oyunun ortasındaydım ve oyun çöktü. Oyunu yeniden başlattığımda yamanın kurulduğunu gördüm. Bu yamada ne olduğunu merak ederek Elden Ring Twitter hesabına baktım ve tüm değişikliklerden memnun kalmadım.

Read More »
Akıllı saatler artık fitness bantlarından daha popüler - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Akıllı saatler artık fitness bantlarından daha popüler - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Fitness bantları geçmişte akıllı saatlerden daha fazla sayıda satılırken, son araştırmalar işlerin değiştiğini gösteriyor. Kontrpuan Araştırmaları En son rapor, küresel akıllı saat pazarının 2022’nin ilk üç ayında yıldan yıla (Yıllık olarak) %13 büyüdüğünü gösteriyor, ancak bir araştırmaya göre kanallar Rapora göre, aynı zaman diliminde fitness bandı sevkiyatları %37 düştü.

Read More »
Amazon Handpicked, Bir Sonraki Dizüstü Bilgisayarınızı Seçmenize Yardımcı Oluyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Amazon Handpicked, Bir Sonraki Dizüstü Bilgisayarınızı Seçmenize Yardımcı Oluyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Amazon bugünlerde harika fırsatlardan daha fazlasını sunuyor. Aslında, oyun, okul, iş ve aradaki her şey için ayrıntılı dizüstü bilgisayar önerileri sağladığını öğrenmek sizi şaşırtabilir. Amazon Özenle Seçilmiş piyasadaki en iyi dizüstü bilgisayarlardan bazılarını gezinmesi kolay tek bir konumda toplayan tamamlayıcı bir hizmettir.

Read More »
Nvidia GeForce Now'ı Steam Deck'te nasıl kurarım - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Nvidia GeForce Now'ı Steam Deck'te nasıl kurarım - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

merak ediyor Nvidia GeForce Now’ı Steam Deck’te nasıl kurarım? Düşündüğünüzden daha kolay ve elde taşınabilir oyun bilgisayarıyla fazla uğraşmanıza gerek kalmayacak. Elbette Valve’in vitrinini kullanarak bir uygulama indiremezsiniz, ancak yine de basit geçici çözümler kullanarak yeşil ekibin hizmetine bağlanabilirsiniz.

Read More »

Feinberg Tahmini: Scott'ın Oscar Yarışı Hakkındaki En Son Okuması - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

LÜTFEN AKLINIZDA BULUNDURUN: tarafından bir araya getirilen bu tahmin Hollywood MuhabiriÖdüllerin baş editörü Scott Feinberg, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin davranışını tahmin etmek için en iyi girişimini yansıtıyor, olumsuzluk onun kişisel tercihleri. Bu sıralamalara, seçmenler ve sektör içinden kişilerle istişareler, pazarlama ve ödül kampanyalarının analizi, Oscar’lardan önce gelen ödül törenlerinin sonuçları ve Oscar töreninin tarihçesinden yararlanarak ulaşıyor. Yeni gelişmeleri yansıtmak için düzenli güncellemeler olacaktır.

Read More »
NASA Astronotları Uzay İstasyonunda Solar Dizi Çalışması İçin Uzay Yürüyüşüne Başlıyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

NASA Astronotları Uzay İstasyonunda Solar Dizi Çalışması İçin Uzay Yürüyüşüne Başlıyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

İle NASA15 Kasım 2022

Read More »

Haftanın En İyi 5 Android ve iOS Uygulaması: DOOM geri döndü! - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Birinci şahıs nişancı oyunlarını seviyor ve yolunuza çıkan her şeyi vuruyor musunuz? Doom serisinin hayranları için, şimdi iki yıllık Erken Erişim’in ardından piyasaya çıkan ve size cehennemi yaşatacak olan Mighty Doom var. Bu derlenmiş uygulama listesinin akıllı telefon kullanımınızı zenginleştireceğini umuyoruz. Bu hafta yüklenecek en iyi Android ve iOS uygulamalarına göz atarken bize katılın!

Read More »
Hazine, Magic: The Gathering'in Kayıp Ixalan Mağaraları'nda ısırıyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Hazine, Magic: The Gathering'in Kayıp Ixalan Mağaraları'nda ısırıyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Sahil Büyücüleri bugün yayınlandı Ixalan’ın Kayıp Mağaralarıdünyanın orijinal ve en popüler takas kart oyununun en yeni seti, Sihir: Buluşma (MTG). Macera çağrısı, oyuncuları, gizemin derin yer altı mağaralarında, umut vaat eden hazinelerde ve keşfedilmemiş tehlikelerde kendini gösterdiği tarih öncesi dönemden ilham alan Ixalan diyarına geri getiriyor. Ixalan’ın grupları yeraltı dünyasının gizli çekirdeğine doğru yarışırken, keşif gezinize kiminle katılacaksınız? The Lost Caverns of Ixalan, 14 Kasım’da Arena’da gösterime girdi ve bugün masaüstü için piyasaya sürüldü.

Read More »
Call of Duty: MW3 ve Warzone Hilecilerinin Uyarıya Geçmesini İzleyin - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Call of Duty: MW3 ve Warzone Hilecilerinin Uyarıya Geçmesini İzleyin - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Call of Duty, Ricochet hile karşıtı iyileştirmeler yapmaya devam ediyor ve Activision, yakın zamanda duyurulan “Splat” özelliğinin artık Modern Warfare 3 ve Warzone’da yayında olduğunu açıkladı. Call of Duty tarafından paylaşılan yeni bir video, hilecilerin Ricochet tarafından tespit edilmesinin tam olarak nasıl göründüğünü gösteriyor ve onların nasıl trollendiğini izlemek oldukça eğlenceli.

Read More »

Final Fantasy 7 Rebirth'in yeni ilişki sistemi 'hikayenin bölümlerini değiştirebilir' - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Final Fantasy 7 Yeniden Doğuş karakterlerle olan bağlarınızı gözden geçirmenizi sağlayan yepyeni bir ilişki sistemi sunuyor.

Read More »

Other Articles