Şimdi oy verin: Mevcut telefonunuz kaç yaşında? - 2023 baskısı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri



Bugünün tartışma konusu, modernizme karşı bir duygudur. Pekala, eminim çoğunuz için o kadar siyah ve beyaz değildir, ama bir şeyi seversek, tabiri caizse normal ‘raf ömrünü’ geçmiş olsa bile ona tutunma eğilimindeyiz.

Yıllar boyunca bu anketi birçok kez yineledik ve sonuçlar her zaman farklı seçenekler veya isterseniz zaman dilimleri arasında neredeyse eşit bir şekilde dağıldı. Bu esrarengiz! Görünüşe göre her yıl yeni bir telefon alan insanlar var ve sonra bunu iki yılda bir yapanlar var ve bu böyle devam ediyor ve dağılım eşit.

Parmağınızı üzerine koyup, “Pekala, çoğu insan telefonlarını falanca yıldır elinde tutuyor” diyebilirsiniz. Gerçekten garip ama bunu her yıl yapıyoruz ve bu garip fenomeni bir kez daha kontrol etmenin zamanı geldi. Yani, size “Telefonunuzu ne kadar süre elinizde tutuyorsunuz?” mevcut günlük sürücünüzün yaşını araştırmak çok daha kolay.

Mevcut durumunuza en basit ve en doğru yanıtı seçebilmeniz için bunu oldukça ayrıntılı bir şekilde yapmaya ve elimizden geldiğince parçalamaya karar verdik. Kim bilir, belki 2023’te işler değişti, belki katlanabilir devrim, insanların telefonlarını değiştirmelerine ve geleceğe ayak basma şansı için duygularını bırakmalarına neden oldu?

Anketimize oy verin ve konuyla ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşın.

Daha fazla anket:

Yeni MacBook Air 2022 Detayları Mac Studio Açıklandıktan Sonra Ortaya Çıkıyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Yeni MacBook Air 2022 Detayları Mac Studio Açıklandıktan Sonra Ortaya Çıkıyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

resim: elma

Read More »
iPhone 14 Pro, resmi olmayan yeni görüntülerde çarpıcı görünüyor - burada çentik yok - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

iPhone 14 Pro, resmi olmayan yeni görüntülerde çarpıcı görünüyor - burada çentik yok - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

iPhone 14 yakında geliyor, çünkü beklenen Eylül çıkış tarihi o kadar da uzak değil. Bu, her türlü sızıntı ve söylentinin bu arada ortaya çıkacağı anlamına geliyor ve şimdi büyük bir haber düştü.

Read More »
343 Industries Kurucusu Şirketten Ayrılıyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

343 Industries Kurucusu Şirketten Ayrılıyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Sektörde 15 yıl geçirdikten sonra, 343 Industries’in kurucusu Bonnie Ross, ilan edildi şirketten ayrılacağını söyledi. Açıklamasına, Halo Infinite’in kış güncellemesine kadar kalma niyetiyle başladı.

Read More »

Resident Evil 4 Remake Playstation 4'e Geliyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Capcom, Resident Evil 4 remake’in de Playstation 4’e geleceğini duyurdu. Bu, geçtiğimiz günlerde Tokyo Games Showcase’de duyuruldu. Oyunun yalnızca Playstation 5, Xbox Series X|S ve PC’ye geleceği daha önce doğrulanmıştı. Ancak şimdi Capcom’un bu konudaki kararını değiştirdiği görülüyor. Yeniden çevrimin Xbox One’a da gelip gelmeyeceği belli değil.

Read More »

Xiaomi 13 ve çalışma arkadaşları teknik veriler ve resimlerle kendilerini duyurdu - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Yeterince uzun süre sessiz kaldık, ancak artık susturulmayacağız: Şimdi NextPit editör ekibinde paketi açacağız ve size Xiaomi 13 serisi hakkında bildiğimiz ve birkaç hafta içinde beklenebilecek her şeyi anlatacağız. İlk görüntüler dahil ve son derece şüpheli Teknik özellikler.

Read More »

Google, son iyileştirmeler sayesinde Chrome'un ileri teknoloji Android cihazlarda artık %30 daha hızlı olduğunu söylüyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Google Chrome, dünyanın en popüler web tarayıcılarından biridir ve arkasındaki ekip, performansını sürekli olarak iyileştirmeye kendini adamıştır. yakın zamanda Blog yazısıChrome’u her zamankinden daha hızlı hale getirmenin birkaç yolunu özetlediler.Google, Chrome’un performansındaki iyileştirmelerin, tarayıcının temel kodunda yapılan bir dizi optimizasyonla elde edildiğini belirtir. Bu optimizasyonlar, Chrome’un web’de yaygın olarak kullanılan bir programlama dili olan JavaScript’i işleme biçimindeki geliştirmeleri içerir. Google, bu geliştirmelerin JavaScript’in Mac ve Android cihazlarda %30’a kadar daha hızlı çalışmasını sağladığını iddia ediyor. JavaScript optimizasyonlarına ek olarak Google, Chrome’un bellek kullanımını yönetme biçiminde de değişiklikler yaptı. Şirkete göre bu değişiklikler, Mac ve Android platformlarında bellek kullanımında önemli bir düşüşle sonuçlandı. Bu, Chrome’un artık eski akıllı telefonlar veya düşük kaliteli bilgisayarlar gibi sınırlı RAM’e sahip cihazlarda daha sorunsuz çalışması gerektiği anlamına gelir. Bu, Apple’ın Speedometer 2.1 tarayıcı karşılaştırma testinin sonuçlarıyla kanıtlanmıştır ve geliştirilmiş özellikler ve etkili işaretçi sıkıştırması sayesinde üç ay boyunca %10’luk bir artış görmüştür.Google

Read More »
Xur Bugün Nerede? (1-5 Aralık) Destiny 2 Egzotik Öğeler ve Xur Konum Rehberi - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Xur Bugün Nerede? (1-5 Aralık) Destiny 2 Egzotik Öğeler ve Xur Konum Rehberi - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Dilek’in ilk Sezonu hafta sonu geldi ve The Coil’de biraz vakit geçirmeden önce Muhafızınızı donatmak istiyorsanız Xur tam da ihtiyacınız olan şeye sahip olabilir. Dokuzların Temsilcisi geri döndü ve Riven’a yumurta avında yardım etmek için tam zamanında Egzotik ve Efsanevi sınıf teçhizatlardan oluşan yeni bir seçki satmaya hazır. Bu hafta sonu Xur’u ve satılık ürünlerini burada bulabilirsiniz.

Read More »

Dell XPS 13 Plus, 'Artı'yı çıkararak radikal yeniden tasarımı koruyor ve NPU ekliyor; YENİ XPS 13 ile tanışın - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Ne bilmek istiyorsunDell XPS 13 Plus, yalnızca Dell XPS 13 olarak anılacak şekilde yenilendi.Dell, dokunsal izleme dörtgeni, sıfır kafesli klavye ve kapasitif işlev tuşlarını içeren radikal bir yeniden tasarıma sahip XPS 13 Plus’ı 2022’de tanıttı.Bu yılki Dell XPS 13, Intel Core Ultra 7’ye kadar işlemciyle çalışıyor, 3K’ya kadar ekrana sahip ve daha iyi bir web kamerası gibi birçok küçük iyileştirmeye sahip.Dell XPS 13 1.299 dolardan başlayacak ve “yakında” piyasaya sürülecek.Dell, alışık olabileceğiniz XPS 13’ten biraz farklı görünse de yeni XPS 13’ü duyurdu. Bilgisayar üreticisi, ilk olarak 2023’te piyasaya sürülen Dell XPS 13 Plus’tan “Plus”ı çıkardı ve XPS 13’ü geçen yıl piyasaya sürülen radikal yeniden tasarımı içerecek şekilde yeniledi.

Read More »

Other Articles