Vincent Janssen Fenerbahçe'de

Vincent Janssen Fenerbahçe'de - 03/29 03:00

vincent janssen fenerbahçe'de
2024-03-29
Vincent Janssen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe forvet bölgesine bir takviye daha yaptı.

Sarı-lacivertliler, Soldado'nun ardından Tottenham forması giyen golcü futbolcu Vincent Janssen'i de kiralık olarak kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Vincent Janssen - İZLE

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Kulübümüz, Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur ve Hollanda Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Vincent Janssen'in kiralanması konusunda, oyuncunun kendisi ve kulübü ile prensip olarak anlaşmaya varmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

İSTANBUL'A GELDİ

Sarı-lacivertli kulübün anlaştığını açıkladığı golcü futbolcu İstanbul'a geldi.

"BENİM İÇİN BÜYÜK FIRSAT"

İlk açıklamalarını FB TV'ye yapan Vincent Janssen; “Öncelikle çok mutluyum. Böyle bir fırsat gelir gelmez, buraya gelmek istedim. Benim için çok iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.

Taraftara mesaj Taraftara da mesaj veren Vincent Janssen; “Bu güzel kulübe geldiğim için çok mutluyum. Burada birçok başarı elde etmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.


vincent janssen fenerbahçe'de
 Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazının kılınışı - Yaşam Haberleri}

Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazının kılınışı - Yaşam Haberleri

BAYRAM NAMAZININ KILINIŞINamaz için erken saatlerde camiye gittiğinizde kafanızda soru işareti kalmaması için, bayram namazının nasıl kılınacağını sizler için madde madde derledik:İmam, "Allahü ekber" diyerek tekbir alır ve ellerini bağlar.Cemaat de aynı şekilde tekbir getirip ellerini bağlar.İmam v...

Read More »