Ve Mehmet döndü - Son Dakika Spor Haberleri

Ve Mehmet döndü - Son Dakika Spor Haberleri - 03/23 22:24

ve mehmet döndü - son dakika spor haberleri
2024-03-23
Ve Mehmet döndü - Son Dakika Spor Haberleri

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'den müjdeli haber geldi. Sakatlığı sebebiyle uzun süredir özel program uygulanan ve takımdan ayrı çalıştırılan Mehmet Ekici, dün itibariyle arkadaşları ile buluştu. Ekici, sabah antrenmanının tamamında takımla birlikteydi. Oyuncunun antrenmanlarını tedaviyle birlikte sürdürmesi nedeniyle fiziksel durumunun gayet iyi olduğu, maç eksiğini gidermek dışında sıkıntısının bulunmadığı bildirildi. Mehmet Ekici'nin cumartesi günü oynanacak Başakşehir mücadelesinde 18'e alınma ihtimali yeniden kuvvetlendi. Milli takımlarda bulunan oyuncular Nabil Dirar, Mauricio Isla ve Giuliano ise antrenmanda yer almadı.

KARATE KİD MÜBAREK!
Ekici 'nin twitter hesabından topa vole ile vurduğu bir resmini koyarak, "Takımımla çalışmalara başladım" mesajını vermesi Fenerbahçe taraftarlarını da heyecanlandırdı. Resmin altına yapılan yorumlardan en ilgi çekici olanı ise, "Mehmet Ekici sonunda antrenmana çıkabildi. Karate Kid gibi mübarek vuruşa bak" şeklindeydi.

ve mehmet döndü - son dakika spor haberleri
 Obama'nın Trump'a bıraktığı mektubun içeriği açıklandı - Son Dakika Haberler}

Obama'nın Trump'a bıraktığı mektubun içeriği açıklandı - Son Dakika Haberler

ABD eski Başkanı Barack Obama'nın halefi Donald Trump'a bıraktığı mektubun içeriğini Amerikan CNN televizyonu tarafından yayınladı.Obama'nın Oval Ofis'teki çalışma masasının çekmecesine bıraktığı mektupta, "demokrasi ilkelerini aşındırmamak gerektiği" uyarısı var.'BİZ BU MAKAMIN GEÇİCİ SAKİNLERİYİZ....

Read More »