Quell'in oyunlaştırılmış ev fitness teknolojisi 10 milyon dolar kazandı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Evde fitness, pandeminin başlangıcında büyük bir an yaşadı – ve anlaşılır bir şekilde. İnsanlar evde mahsur kaldı, spor salonları kapandı ve egzersiz seçenekleri aniden önemli ölçüde azaldı. Telekonferans devriminde olduğu gibi, pek çok girişim, ani fırsatı değerlendirmek için kanatlarda bekliyordu.

Tahmin edildiği gibi, dünya görece normal duruma döndüğünde, bazı tekliflere olan ilgi azaldı. Spor salonlarının yeniden açılmasının Peloton’un mücadelelerinin tek kaynağı olduğunu kesinlikle önermem, ancak potansiyel büyümeye yönelik aşırı bağlılık, gerçeklik ortaya çıkar çıkmaz şirketi hızla yakaladı.

Ancak telekonferans şirketlerinde olduğu gibi, sarkaç salınımı kesinlikle yeni teknolojinin tamamen ortadan kalktığı anlamına gelmez – ancak sürü neredeyse kesinlikle zayıflayacaktır. Bugün Londra merkezli Quell, Tencent liderliğindeki ve Khosla Ventures, Heartcore Capital, Social Impact Capital ve Naval Ravikant’ın yer aldığı 10 milyon dolarlık A Serisini duyurdu.

Kurucu ortak ve CEO Cameron Brookhouse, TechCrunch’a “COVID salgını, dünya çapında birçok spor salonunu kapanmaya zorladı ve dijital fitness sektörüne, Quell’e ilk aşamalarda kesinlikle fayda sağlayan inanılmaz bir arka rüzgar verdi” dedi. “Kısıtlamalar kaldırıldıkça spor salonları beklenenden daha iyi ve hızlı toparlandı ve bazı zincirler üyelik sayılarının pandemi öncesi seviyelere döndüğünü bildirdi.” Buna rağmen sektördeki yatırımcı iştahı üzerinde önemli bir etki görmedik. Konuştuğumuz yatırımcılar, spor salonlarının çoğu insan için çekici olmayan bir “varsayılan” egzersiz seçeneği olduğu görüşünü paylaşıyor; insanlar spor salonuna gidiyor çünkü aynı etkinlikte ve giriş engelleri daha düşük olan daha eğlenceli bir seçenek yok.

Fitness tarafındaki ilgideki değişim, elbette, genel olarak yatırımları etkileyen makroekonomik yavaşlama ile örtüşüyor.

“Mevcut ekonomik ortamın VC risk iştahı üzerinde önemli bir etkisi oldu, şişirilmiş 2021 değerlemelerine karşı sert bir düzeltmeye yol açtı ve yeni başlayanlar için çok daha rekabetçi bir büyüme ortamı yarattı. Brookhouse, ilk turlarda bile rakamlara güçlü bir odaklanma ve daha büyük bir PMF kanıtı beklentisi var” diyor. “Birçok analistin öngördüğünden biraz daha önce bu gevşemenin işaretlerini görmeye başlıyoruz, konuştuğumuz risk sermayedarlarının birçoğu özel pazarlarda dayanıklılık gözlemledikçe ve LP’lerin yeni fonlara yatırım yapmaya devam ettiğini gördükçe güven kazanıyor.”

Quell, daha aktif bir oyun/egzersiz deneyimi için tasarlanmış direnç bantlarıyla pazara oyunlaştırılmış bir yaklaşım getiriyor. Sistem, dövüş oyunu Shardfall ile başlatıldı ve daha fazla oyun yolda. Finansman, kısmen artan şirket çalışan sayısıyla birlikte yazılımın genişletilmesine gidecek.

Brookhouse, “Ekibimizi 30’dan 50’nin üzerine çıkaracağız ve bu genişlemeyi oyun ve temel platform geliştirmeye odaklayacağız” diyor. “A Serisi, canlı hizmet lansman oyunumuz Shardfall’ı hızla büyütmemize ve sonraki iki oyunu geliştirmemize olanak sağlayacak.”

Sistem şu anda 249 $ ön sipariş için hazır ve bu yıl sevk edilmesi planlanıyor. Şirket şu anda bir abonelik hizmeti sunmuyor, ancak caddeyi araştırdığını söylüyor. VR da bir olasılık, ancak şu anda bu işlevi eklemek için belirli bir plan yok.

Brookhouse, “VR, oyun sektöründe harika yeni ve sürükleyici deneyimlere kapı açtı, ancak şu anda fitness bağlamında önemli dezavantajlardan muzdarip” diye ekliyor. “Pek çok kişi, kulaklıkları egzersiz yapmak için çok ağır ve terli buluyor veya yüksek yoğunluklu oyun sırasında hareket hastalığından muzdarip. VR ayrıca, birçok egzersiz türünün etkinliğine tavan yapan gerçek bir dirençten de yoksundur.”

Xbox Series S özellikleri: Microsoft'un küçük boyutlu konsolu ne kadar güçlü? - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Xbox Series S özellikleri: Microsoft'un küçük boyutlu konsolu ne kadar güçlü? - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Xbox Series S özelliklerine bir bakış, başlangıçta, daha güçlü kardeşi Xbox Series X ve PS5 biçimindeki rekabeti gibi bu nesil mevcut diğer konsollarla karşılaştırıldığında satın almaya değmediği izlenimini verebilir. . Ancak konsolun nispeten daha düşük fiyatını düşündüğünüzde, Xbox Series S’nin özellikleri hoş bir sürpriz.

Read More »
Square Enix'in Forspoken'i 2023 Başına Ertelendi – - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Square Enix'in Forspoken'i 2023 Başına Ertelendi – - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Square Enix’in geliştirme döngüsü için işler iyi gitmiyor gibi görünüyor. unutulmuş. Başlangıçta 24 Mayıs 2022’de piyasaya sürülmesi planlandı ve daha sonra 11 Ekim 2022’ye ertelendi. Şimdi, Square Enix Forspoken’in 24 Ocak 2023 çıkış tarihine taşındığını açıkladığı için oyun bir başka gecikme daha aldı.

Read More »
160 dolara modern, enerji tasarruflu üç odacıklı buzdolabı. Xiaomi Mijia Üç Kapılı Buzdolabı 213L tanıtıldı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

160 dolara modern, enerji tasarruflu üç odacıklı buzdolabı. Xiaomi Mijia Üç Kapılı Buzdolabı 213L tanıtıldı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Xiaomi ev aletleri yelpazesi, Üç Kapılı Buzdolabı 213L modeliyle yenilendi. Yenilik Çin’de sunuldu ve sadece 160 $ ​​olarak fiyatlandırıldı, Celestial Empire’da satışlar 28 Şubat’ta başlayacak.

Read More »
Resident Evil 4 Remake lüks sürüm kostümleri ve bonusları - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Resident Evil 4 Remake lüks sürüm kostümleri ve bonusları - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Muhtemelen ön sipariş vermişsinizdir. Resident Evil 4 Remake lüks sürüm Eğer serinin büyük bir hayranıysanız. Bununla birlikte, hala sınırdaysanız, lüks sürümle tam olarak ne elde ettiğinizi bilmek yardımcı olacaktır. Bu öğelerin oyunun başından itibaren her zaman mevcut olmadığını unutmamak önemlidir, bu nedenle bu öğelere erişmek için tüm oyunu en az bir kez oynamanız gerekebilir. Durumun neden böyle olabileceğini anlıyoruz, bu nedenle, Leon, Interview with a Vampire’daki Lestat’a benzediği için, kırsal İspanyol köyünde ilk kez koşturmanızı bozmaz.

Read More »

Apple, Karbon Nötr Olma Hedefinde 2025'e Kadar Pillerde Yalnızca Geri Dönüştürülmüş Kobalt Kullanacak - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Apple Perşembe günü, on yılın sonuna kadar tüm ürünlerini karbon nötr hale getirme çabalarının bir parçası olarak 2025 yılına kadar pillerde yalnızca geri dönüştürülmüş kobalt kullanacağını söyledi.

Read More »

Twitter, 2022'nin ilk yarısında önceki altı aya göre daha fazla içeriği kaldırdığını söylüyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

twitter Salı günü, sosyal medya platformunun milyarder tarafından devralınmasından önce, kullanıcıların 2022’nin ilk yarısında 6,5 ​​milyondan fazla içeriği kaldırması gerektiğini söyledi. Elon Musk2021’in ikinci yarısına göre %29 artış.

Read More »
Apple, iOS sanal makinelerini yasaklamaya çalışırken açtığı davayı kaybetti - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Apple, iOS sanal makinelerini yasaklamaya çalışırken açtığı davayı kaybetti - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Corellium ile yıllarca süren bir savaşın ardından, ABD mahkemeleri Apple’a üçüncü taraf sanal iOS cihazlarına gerçekten izin verildiğini ve buna bir son vermek için yapabileceği hiçbir şey olmadığını söyledi.

Read More »

Coinbase baş hukuk görevlisi, SEC davalarının ardından yeni kripto yasalarının gelmesini bekliyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Borsanın, SEC davasında menkul kıymet olduğu iddia edilen varlıkları listeden çıkarma planı yokJacquelyn Melinek7 saat

Read More »

Other Articles